• Головна
  • У Лондоні представлять картини українських ветеранів, створені у Львові - ФОТО
12:00, 4 серпня
Надійне джерело

У Лондоні представлять картини українських ветеранів, створені у Львові - ФОТО

У Лондоні представлять картини українських ветеранів, створені у Львові - ФОТО

Картини українських захисників, які лікуються та відновлюються в реабілітаційному центрі НЕЗЛАМНІ, представлять на благодійній виставці у Лондоні.

Як повідомляє пресслужба Львівської міської ради, ці полотна військові створили під час арттерапевтичного майстер-класу під керівництвом відомих українських митців з Києва, Львова та Харкова.

«Зазвичай військовим важко говорити про пережиту травму. Вони не знають, як про це говорити. Тоді на допомогу приходять малюнки. Арттерапія допомагає висловити свої почуття, думки та переживання – на полотні. І навіть кілька ліній та мазків можуть відобразити їхню травму. І тоді їм легше усвідомити її, прийняти та рухатися вперед», – каже Наталія Перейма, психологиня та арттерапевтка центру ментального здоров’я Національного реабілітаційного центру UNBROKEN.

Створені полотна захисників разом із картинами професійних митців уже незабаром будуть представлені на благодійній виставці у столиці Великої Британії. А всі кошти, які вдасться зібрати у Лондоні з продажу картин, спрямують на підтримку пацієнтів центру UNBROKEN.

«Дякуємо Благодійному фонду імені Возницького та партнерам за організацію цього чудового мистецького заходу для незламних захисників», - додали у центрі UNBROKEN.

Читайте також: На Львівщині викрили двох ухилянтів з псевдодружинами

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#львів #unbroken #захисники #картини #виставка #лондон
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,34
41,37
EUR
45,75
45,81
PLN
10,67
10,68
Оголошення
live comments feed...