• Головна
  • У Львові на Сихові завершили заміну 270 метрів гостроаварійних водопровідних мереж
14:21, 1 серпня

У Львові на Сихові завершили заміну 270 метрів гостроаварійних водопровідних мереж

У Львові на Сихові завершили заміну 270 метрів гостроаварійних водопровідних мереж

Ремонтні бригади ЛМКП «Львівводоканал» завершили заміну 270 метрів гостроаварійних ділянок трубопроводів на вул. Драгана і пр. Червоної Калини.

А загалом вже цього року на Сихові замінили 1330 м аварійних трубопроводів водопостачання і каналізації, повідомляє пресслужба ЛМР.

«Сихів, хоча і є одним із наймолодших районів міста, проте стан водопровідних мереж тут не найкращий. Тому наша ремонтно-експлуатаційна дільниця №6 активно працює у цьому районі над  заміною трубопроводів водопостачання та каналізації.

Серед найновіших робіт – це перепідключення 70 м нового водопроводу на вул. Драгана, 9-13, та заміна 200 м водопроводу на пр. Червоної калини,85-85А. Усі ці ділянки були гостроаварійними. Тому, щоб уникнути можливих витоків води вже зараз, та убезпечити себе від можливих аварійних ситуацій у зимовий період, було прийнято рішення їх замінити. Оскільки роботи відбувалися біля житлових будинків, то багато розкопок працівникам доводилося проводити вручну», - розповідають у ЛМКП «Львівводоканал».

 Нагадаємо, на балансі ЛМКП «Львівводоканал» перебуває 2700 км водопровідних мереж та 925 км каналізаційних мереж. Приблизно 80% трубопроводів потребує заміни. Відтак працівники підприємства постійно проводять роботи по заміні ділянок аварійних водопровідних і каналізаційних трубопроводів.

Читайте також: У Львові заасфальтують частину вулиці Папоротної, де ще до війни розпочали капітальний ремонт

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #ремонт #Сихів #водопровід
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,30
41,40
EUR
45,80
45,90
PLN
10,67
10,69
Оголошення
live comments feed...