• Головна
  • Завтра Львів попрощається із захисником Василем Вінічуком
17:32, 31 липня

Завтра Львів попрощається із захисником Василем Вінічуком

Завтра Львів попрощається із захисником Василем Вінічуком

У четвер, 1 серпня, Львів попрощається з військовослужбовцем Василем Вінічуком, який захищав Україну від російських окупантів. Мерія закликає львів’ян та гостей міста долучитись до міської церемонії прощання та утриматися в цей час від проведення розважальних заходів та святкувань.

Чин похорону захисника розпочнеться об 11:00 у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла, об 11:30 відбудеться міська церемонія прощання на площі Ринок, повідомляє пресслужба ЛМР.

Поховають воїна на Голосківському цвинтарі. 

Біографічна довідка захисника 

Василь Вінічук (16.09.1967-30.07.2024) Народився у місті Городок Львівської області у родині військовослужбовця. Впродовж певного періоду разом із родиною проживав у Монголії.

Завтра Львів попрощається із захисником Василем Вінічуком , фото-1

Навчався у Городоцькому закладі загальної середньої освіти І-ІІІ ст.№4 ім. Т. Кулєби та А. Одухи. Згодом здобував військову освіту. Протягом 1986-1987 років проходив строкову службу у лавах десантно-штурмових військ у Хирові.

Кадровий військовий. У 1995-му році вступив до лав Збройних Сил України, проходив службу у складі колишнього 7-го мотострілецького полку 24-ї мотострілецької дивізії. Із 2003 року і до останнього періоду перебував у складі підрозділів Військової служби правопорядку. У 2014-2015 роках також виконував бойові завдання у зоні проведення антитерористичної операції, за сумлінну службу був нагороджений численними сержантськими відзнаками.

Свій вільний від служби час намагався присвячувати родині, був «надзвичайно правильною та чіткою людиною, прискіпливим та відповідальним, справжнім військовим».

У Василя Вінічука залишилися дружина, дві доньки та брат.

Читайте також: Громада Львова передала воїнам ЗСУ майже 430 різних безпілотників та 4 РЕБ-системи



Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #захисники #прощання #Вінічук
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,36
41,38
EUR
45,79
45,83
PLN
10,67
10,69
Оголошення
live comments feed...