• Головна
  • У Львові заасфальтують частину вулиці Папоротної, де ще до війни розпочали капітальний ремонт
10:34, 31 липня
Надійне джерело

У Львові заасфальтують частину вулиці Папоротної, де ще до війни розпочали капітальний ремонт

У Львові заасфальтують частину вулиці Папоротної, де ще до війни розпочали капітальний ремонт

На вулиці Папоротна, на замовлення Залізничної районної адміністрації, ще до початку війни розпочали капітальний ремонт частини дороги. Вдалося замінити всю водопровідну і каналізаційну мережу і засипати все піском.

Далі, через воєнний стан, роботи призупинили. Однак, вулицею їздить приватний транспорт. Тому з огляду на можливе руйнування вже виконаних робіт та численні прохання мешканців, цю частину вулиці заасфальтують, повідомляє пресслужба ЛМР.

Як розповіли у Залізничній районній адміністрації, вул. Папоротна – це квартальна вулиця району старої Левандівки. 2020 року була виготовлена проектно-кошторисна документація на капітальний ремонт цієї вулиці. Загальна вартість робіт тоді становила 15,6 млн грн. Ремонт мали виконувати у дві черги. Перша черга – це заміна інженерних мереж, а саме заміна водопровідної мережі, побутової та дощової каналізації. А друга черга – це відновлення благоустрою, тобто влаштування проїзної частини та тротуарів.

«Першу чергу цих робіт ми виконали у минулі роки. Вартість уже виконаних робіт становить 8,7 млн грн. Далі, через воєнний стан, роботи зупинилися. Відзначу, що всі трубопроводи були засипані лише піском. Тому станом на зараз маємо виявлені пошкодження виведених каналізаційних люків. Відтак, щоб не зруйнувати вже виконані дороговартісні роботи, цю частину вул. Папоротної ми заасфальтуємо і облаштуємо тротуари так, як передбачалося проєктом. Також маємо безліч звернень мешканців цього району доробити цю вулицю», - повідомив Ігор Савка, голова Залізничної районної адміністрації.

За його словами, виконає роботи ТзОВ «Шляховик-Т». Орієнтовний термін завершення робіт – жовтень 2024 р. Площа покриття проїзної частини дороги тут становить становить 3 356 м2, а площа покриття примикань і тротуарів - 928 м2.

Читайте також: Ремонт на вулиці Дудаєва у Львові триватиме до п’ятниці




Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #вулицяПапоротна #ремонт
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,52
41,58
EUR
46,02
46,10
PLN
10,70
10,74
Оголошення
live comments feed...