• Головна
  • 54 львівські школярі, які найкраще склали НМТ, отримали грошові премії від міста
14:46, 30 липня
Надійне джерело

54 львівські школярі, які найкраще склали НМТ, отримали грошові премії від міста

54 львівські школярі, які найкраще склали НМТ, отримали грошові премії від міста

Львів зайняв перше місце в Україні серед закладів із найбільшою кількістю випускників, що склали національний мультипредметний тест найкраще. Цьогоріч найвищі результати за тест отримали 54 львівські школярі. Сьогодні міський голова Львова Андрій Садовий вручив їм премії.

Про це повідомляє пресслужба львівської мерії.

У 2023 році у Львові нагородили 9 учнів з найвищими результатами у національному мультипредметному тесті. Цьогоріч таких учнів львівських закладів освіти вже 54: одна учениця Львівського фізико-математичного ліцею-інтернату здобула 800 балів, троє випускників отримали 600 балів, а ще 50 учнів отримали по 400 балів.

За здобуті результати випускники отримають грошові винагороди в розмірі:

- 10 000 грн за результат 400 балів;

- 20 000 грн за результат 600 балів;

- 30 000 грн за результат 800 балів.

«Ми вже багато років маємо традицію нагороджувати випускників шкіл, які показують найкращі результати чи то на НМТ, чи на ЗНО. Ви докладаєте багато зусиль, старанно навчаєтесь і за цей результат ми хочемо вам подякувати преміями від міста. За вами – майбутнє нашої країни, тому нам важливо стимулювати мешканців громади розвиватись, починаючи зі шкільної парти. Ми пишаємось вами», – сказав Андрій Садовий, мер Львова. Цього року максимальні 800 балів на НМТ набрали семеро абітурієнтів з усієї України, серед них випускниця Львівського фізико-математичного ліцею-інтернату при Львівському національному університеті імені Івана Франка Олена Кшик. Дівчина поділилась з майбутніми абітурієнтами своїми секретами успіху.

«Особисто мені було не важко підготуватися до тестування, адже я навчалася не тільки в останній рік, а й впродовж усіх років у школі. Я була впевнена в своїх силах, тому під час тесту я майже не хвилювалась. Майбутнім абітурієнтам я б хотіла порадити якісно навчатись в школі не лише в останній рік, не забувати про відпочинок, користуватись такою методикою як «навчай інших», бо це допомагає краще запам’ятовувати інформацію, і найважливіше – вірити в свої сили. Дякую за цю премію, бо це дуже мотивує навчатися і розвиватися далі», – розповіла Олена Кшик.

Цікаво, що найкраще серед усіх предметів у цьому навчальному році учні склали тест з англійської мови та математики.

Читайте також: Один 400-бальник і двоє 200-бальників: результати додаткової сесії НМТ на Львівщині

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#львів #нмт #найкращі #бали #премії
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,34
41,37
EUR
45,75
45,81
PLN
10,67
10,68
Оголошення
live comments feed...