• Головна
  • У парку Архангела Михаїла висадили понад 200 нових рослин
13:07, 27 липня
Надійне джерело

У парку Архангела Михаїла висадили понад 200 нових рослин

У парку Архангела Михаїла висадили понад 200 нових рослин

У парку Архангела Михаїла у Львові завершили останній етап відновлення дощових садів, висадивши понад 200 рослин, спроектованих для ефективного вбирання дощової води.

Серед них – м'ята шоколадна, осока пальмолиста та верба пурпурова. Роботи виконала підрядна організація, яка також встановлювала дренажну систему в парку, а допомагали їй працівники ДП «Боднарівка», відповідальні за утримання цього парку. Про це повідомили у пресслужбі ЛМР.

«Усі рослини висадили на одній з найвологіших ділянок поблизу дренажної системи, щоб забезпечити ефективне вбирання дощової води, як це передбачено проєктом. Рослини довелося замовляти у Київській області через відсутність необхідних видів у Львівській області. Вербу пурпурову закупили в розсаднику Національного лісотехнічного університету», – повідомили у департаменті природних ресурсів, будівництва та розвитку громад ЛМР.

Нагадаємо, що раніше цього року в парку успішно запрацювала нова дренажна система, яку розпочали будувати минулого року. Цього весня, несмотря на повноводдя, які раніше часто спостерігалися, підтоплень у парку не було зафіксовано, оскільки вода ефективно відводилася. Разом із відновленням дощових садів активно ведуться роботи з благоустрою та догляду за насадженнями, що зробили парк Архангела Михаїла одним із найприголомшливіших зелених просторів у Львові.

Читайте також: У Львові три пункти ЛеоКарт змінять графік роботи: як вони будуть працювати

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#висадка_дерев #дощова_вода #новини_львова
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,52
41,58
EUR
46,02
46,10
PLN
10,70
10,74
Оголошення
live comments feed...