• Головна
  • Ще одна зупинка громадського транспорту у Львові стане безбар’єрною
10:07, 27 липня
Надійне джерело

Ще одна зупинка громадського транспорту у Львові стане безбар’єрною

Ще одна зупинка громадського транспорту у Львові стане безбар’єрною

У Львові безбар’єрний простір облаштують на ще одній зупинці громадського транспорту - на просп. Чорновола, 39-41. Ремонтні роботи розпочнуть з понеділка, 29 липня. На час робіт тролейбуси та автобуси посадку/висадку пасажирів тимчасово здійснюватимуть швидше - орієнтовно за 30 м. до існуючої зупинки.

Про це повідомили у Галицькій районній адміністрації.

«З понеділка розпочинаємо ремонтні роботи на зупинці громадського транспорту на просп. Чорновола, 39-41. Йдеться про демонтаж існуючого покриття, влаштування дорожнього корита, дорожньої основи, монтаж водовідвідних лотків, облаштування підвищеної посадкової платформи та нового покриття. Також буде тактильна плитка двох видів, а на пішохідних переходах поруч - понижені бордюри.

Роботи досить об’ємні, коштуватимуть майже 950 тис. грн та триватимуть до 2 місяців. Ця зупинка користується великим попитом, оскільки розташована на перетині важливих доріг, поруч – торговий центр, навчальні заклади тощо. І після закінчення всіх робіт вона буде зручною і комфортною для всіх пасажирів», -наголосили в Галицькій районній адміністрації.

У комплексі з благоустроєм на цій зупинці встановлять і 2 нові павільйони - за кошти інвесторів. В департаменті економічної політики ЛМР пояснили, що натомість підприємці зможуть розміщувати там свою рекламу.

«Місто отримає павільйони безкоштовно, а підприємці зможуть розмістити там свою рекламу. Також вони доглядатимуть за павільйонами. Таку практику встановлення зупинкових конструкцій Львів має вже багато років. Загалом за кошти інвесторів на зупинках громадського транспорту встановили загалом 229 павільйонів»,- зазначили у департаменті економічної політики ЛМР.

Читайте також: У Львові три пункти ЛеоКарт змінять графік роботи: як вони будуть працювати

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#зупинка_львів #доступна_зупинка_у_львові
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,33
41,37
EUR
45,80
45,83
PLN
10,68
10,70
Оголошення
live comments feed...