• Головна
  • У Львові нагородили поліцейських, які розкрили вбивство Ірини Фаріон
16:40, 26 липня
Надійне джерело

У Львові нагородили поліцейських, які розкрили вбивство Ірини Фаріон

У Львові нагородили поліцейських, які розкрили вбивство Ірини Фаріон

Міністр внутрішніх справ та Голова Нацполіції відзначили керівників окремих підрозділів, оперативників карного розшуку, слідчих, співробітників кримінального аналізу, криміналістів, дільничних офіцерів поліції та інших служб поліції Львівщини.

Про це повідомили в Нацональній поліції України.

За сумлінну та кропітку роботу щодо розкриття цього особливо тяжкого злочину, поліцейських відзначили нагородною зброєю, нагрудними знаками «За безпеку народу», «За відзнаку в службі», «Знак пошани», а також вручили чергові та позачергові спеціальні звання.

«Ви зупинили діяльність групи, яка працювала не лише в Україні, але й за межами нашої держави. Фактично, ви зірвали спробу дестабілізації нашого суспільства, і не дали здійснитись задумам людей, які планували політичні злочини на ґрунті ненависті. Пророблено колосальну роботу і кожному з вас я дякую за службу, за такий хороший результат - тим, хто прочісував ліс, опитував людей, переглядав десятки терабайт інформації, проводив аналіз та в інший спосіб був задіяний до розкриття цього вбивства», - звернувся до правоохоронців Міністр внутрішніх справ України Ігор Клименко.

Очільник Національної поліції України Іван Вигівський своєю чергу зазначив, що за останні роки це вбивство – одне із найрезонансніших: «Це ще раз доводить, що в часи війни у країні немає безпечних місць, немає областей, де ворог не планував би злочини та дестабілізацію ситуації. Розкриття вбивства Ірини Фаріон – це результат спільної якісно виконаної роботи кількох сотень правоохоронців. Я дякую усім за службу. Слава Україні!».

Читайте також: У Львові обирають запобіжний захід підозрюваному у вбивстві Ірини Фаріон

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#львів #вбивство #фаріон #розкриття #поліцейські #нагороди
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,33
41,37
EUR
45,80
45,83
PLN
10,68
10,70
Оголошення
live comments feed...