• Головна
  • Готуємось до літніх подорожей: вигідні пропозиції від Auchan у Львові
Новини компаній
11:22, 25 липня

Готуємось до літніх подорожей: вигідні пропозиції від Auchan у Львові

Новини компаній
Готуємось до літніх подорожей: вигідні пропозиції від Auchan у Львові, фото-1

Літо – час подорожей, пригод, незабутніх вражень та сезонних смаколиків. Незалежно від того, чи плануєте ви відпочинок на морі, в горах або просто поїздку до сусіднього міста, інтернет-супермаркет Auchan у Львові допоможе вам здійснити покупки у віртуальному форматі та підготуватись до відпустки якомога краще.

Саме тут ви можете знайти для вашого відпочинку:

  • туристичне обладнання;
  • продукти харчування;
  • одяг і взуття;
  • засоби особистої гігієни;
  • валізи, сумки та побутове приладдя.

Клієнти магазину мають змогу купити вищеперераховані товари в один клік. Крім того, мережа регулярно встановлює акції на товари для відпочинку, щоб споживачі мали можливість вигідно купити все, що їм потрібно, не переплачуючи. Стати клієнтом всесвітньо відомої мережі не складно. Для цього потрібно створити обліковий запис. Це можна зробити зі стаціонарного девайсу або завантаживши мобільний додаток. Програмне забезпечення безкоштовне та не потребує додаткових витрат від користувача гаджету.

На торговельному порталі є безліч корисних функцій, які можна задіяти, щоб оперативно сформувати замовлення та розпочати свою подорож Україною або за її межами. Літні розпродажі в Auchan діють обмежений час, адже це сезонний проєкт, який орієнтований тільки на товари, які будуть актуальні з червня по серпень. На торговельних картках можна знайти термін дії. Також мережа вказує розмір знижки. Кожна позиція має прикріплене якісне зображення, детальний опис та вказівку корисності продукту. Тому не забаріться й здійснюйте вигідні покупки для подорожей, не виходячи з дому!

Літній шопінг по доступним цінам

Перед тим як вирушати у подорож, слід визначитись з тим, що вам потрібно перш за все. Щоб скласти всі речі, які можуть знадобитись під час відпочинку, потрібна валіза. Її розміри залежать від кількості членів сім'ї та тривалості відпустки. Клієнти супермаркету мають унікальну можливість придбати чемодани зі знижкою в Auchan. В розділі “Товари для подорожей” ви знайдете позиції об’ємом від 50 мл до 3000 мл. Крім того, тут також можна замовити:

  • сумки-бананки;
  • органайзери;
  • рюкзаки;
  • замки на валізу;
  • ортопедичні подушки.

Компанія працює з сервісом zakaz.ua та є представником таких брендів, як 4Profi, Airport, Eco Fabric, Koopman.

А якщо ваш відпочинок планується на узбережжі моря чи океану, пляжні парасольки в Auchan – те, що вам потрібно. Також можна придбати надувні круги, басейни, дитячі рятувальні жилети, акумулятори для сумки-холодильника та багато іншого. Тим самим ви підготуєтесь до відпустки й заощадите на додаткових витратах в пункті призначення. Обираючи нашу мережу, ви отримуєте безліч можливостей для інтернет-шопінгу навіть у саму останню мить перед відправленням.

Доставляємо товари до вас додому швидко та вчасно

Коли у вас обмежений час на підготовку до подорожі, слід раціонально розрахувати свої плани та обирати сучасний варіант покупок. Мережа “Ашан” пропонує до замовлення вигідні пропозиції на туристичні рюкзаки з доставкою додому. Опція доступна всім, хто авторизувався на сайті супермаркету та сформував віртуальний кошик. Мережа не встановлює обмежень по кількості товарів і пропонує конкурентні ціни на товари для відпочинку. Ви знайдете все необхідне для подорожі в одному місці й зекономите ваш час і сили.

Якщо у вас виникнуть запитання щодо асортименту та участі у програмі лояльності, зверніться до менеджерів маркету. Привітні та компетентні працівники Auchan завжди готові допомогти вам з вибором і розповісти про переваги кожного товару по телефону або в діалоговому вікні “Підтримка”. Торгівельний портал Auchan Львів працює за графіком. Про всі деталі співробітництва з магазином можна прочитати в інформаційному розділі. А якщо ви зацікавлені в тому, щоб регулярно заощаджувати та продуктах харчування та інших товарах першої необхідності, підпишіться на розсилку від торговельної мережі та отримуйте SMS-повідомлення про всі новинки з вкладки “Акції та знижки”. Сервіс zakaz.ua – шлях до вигідного шопінгу в онлайн-режимі!

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,44
41,49
EUR
45,43
45,48
PLN
10,57
10,60
Оголошення
live comments feed...