• Головна
  • Львівський прикордонний загін проводить набір на військову службу
10:03, 21 липня
Надійне джерело

Львівський прикордонний загін проводить набір на військову службу

Львівський прикордонний загін проводить набір на військову службу

Для укомплектування вакантних посад структурних підрозділів Львівського прикордонного загону потрібні фахівці різних категорій: інспектори прикордонної служби, кухарі, водії, кінологи, фельдшера та інші.

Про це повідомили у Львівській ОВА.

«Служба в прикордонному відомстві охоплює охорону кордонів нашої держави на всіх її частинах: східній, південній, північній та західній. Це дуже відповідальна професія, адже прикордонники першими зустрічають гостей України, забезпечуючи безпеку та контроль на кордонах. Державна прикордонна служба потребує фахівців різних спектрів, від інспекторів до технічних спеціалістів і кінологів. Переконаний, що кожен може знайти себе у нашій структурі та зробити свій внесок у безпеку держави. Всіх охочих запрошуємо звернутися до відділу комплектування для отримання детальнішої інформації та приєднання до нашої команди», – зауважив заступник начальника відділу комплектування Львівського прикордонного загону Сергій Степанов.

Також в межах брифінгу зазначили про напрямки роботи в яких може знайти себе цивільна людина.

Для укомплектування вакантних посад структурних підрозділів Львівського прикордонного загону потрібні фахівці різних категорій:

Інспектори прикордонної служби Кухарі Водії Кінологи Фельдшера Зв'язківці Оператори БПЛА Інструктори

«На службу запрошуємо громадян віком від 18 до 60 років, по мобілізації та за контрактом.

Кожен кандидат, який до нас приходить, перш ніж стати військовослужбовцем за контрактом, має пройти професійно-психологічний відбір, відповідну медичну комісію у лікувальному закладі, зібрати та надати необхідні документи, а також пройти перевірку відповідних компетентних органів.

Хочу звернути увагу, що дуже багато людей, які до нас звертаються, перш за все говорять: «Я не маю досвіду військової служби», – це не є проблемою, цей досвід здобувається під час проходження служби.

З кожним кандидатом ми проводимо бесіди при його зверненні до підрозділу комплектування. Це може бути звернення в телефонному режимі або шляхом подачі своїх даних через наші рекрутингові агентства, з якими ми співпрацюємо», – розповів начальник групи комплектування Андрій Лущик.

Держава гарантує повний соціальний пакет, високе грошове забезпечення, навчання в найкращих фахівців, безкоштовну медичну допомогу, можливість отримання вищої освіти за рахунок держави, компенсацію за оренду житла, вмотивовану команду.

Держприкордонслужба цінує та поважає кожного прикордонника, піклується про особовий склад, удосконалює систему соціального забезпечення та є соціально відповідальною установою.

З питань набору, а також для з’ясування додаткової інформації щодо проходження військової служби звертатися до відділу комплектування за телефоном: 096 568 24 83 або за адресою: м. Львів, вул. Личаківська, 74.

Читайте також: За добу ЗСУ ліквідували ще 990 російських окупантів

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#прикордонний_забіг #вакансії #військова_служба
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,33
41,37
EUR
45,80
45,83
PLN
10,68
10,70
Оголошення
live comments feed...