• Головна
  • Стало відомо, коли і де поховають Ірину Фаріон
14:00, 20 липня
Надійне джерело

Стало відомо, коли і де поховають Ірину Фаріон

Стало відомо, коли і де поховають Ірину Фаріон

Прощання з мовознавицею та політичною діячкою Іриною Фаріон почнеться завтра ввечері в Гарнізонному храмі Львова. Поховання відбудеться в понеділок.

Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомила донька пані Ірини Софія.

“Парастас за нашою дорогою мамусею, бабусею, цвітом української нації Іриною Фаріон, розпочнеться в неділю, 21 липня о 19:00 в Гарнізонному храмі святих апостолів Петра і Павла (м. Львів, вул. Театральна, 11). Попрощатися можна буде до 22:00 в храмі. Чин похорону розпочнеться в понеділок, 22 липня о 14:00 в Гарнізонному храмі святих апостолів Петра і Павла. Поховають маму на Личаківському кладовищі на центральній алеї (поле № 22, неподалік могили Володимира Івасюка)”, - написала пані Софія.

“Сумуємо невимовно. Ти для нас - наше життя… Ми будемо робити все, щоб втілити Твою ідею у життя і щоб Ти побачила Україну Твої мрії: українську, сильну, наступальну, Україну-переможця! Любимо!”, - додала вона.

Ірина Фаріон, колишня депутатка Верховної ради від партії “Свобода”, професорка “Львівської політехніки”, загинула вчора ввечері у Львові. Це сталося біля її будинку. Невідомий молодий чоловік підійшов до неї у дворі і зробив постріл у скроню, після чого втік. Декілька годин медики боролися за життя Фаріон, але серце пораненої не витримало й зупинилось.

Читайте також: Львівський депутат Зінкевич пояснив, чому під час вбивства Фаріон не працювали камери відеоспостереження

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#львів #фаріон #прощання #похорон #гарнізонний #храм
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,44
41,49
EUR
45,43
45,48
PLN
10,57
10,60
Оголошення
live comments feed...