• Головна
  • У Львові збудують житлові квартали зі школою і дитячим садком
16:09, 12 липня
Надійне джерело

У Львові збудують житлові квартали зі школою і дитячим садком

У Львові збудують житлові квартали зі школою і дитячим садком

У Львові на вул. Стрийській, 129 на ділянці сформують три нові квартали середньої поверховості. Тут планують звести житловий комплекс та офіси. Забудовник зобов’язався побудувати велику школу з дитсадком, яку згодом передадуть місту.

Про це повідомили у ЛМР.

Щодо будівництва на ділянці у майже 4 га, що вул. Стрийській, до міста звернулись Товариство з обмеженою відповідальністю «Лендбуд Арена» та Товариство з обмеженою відповідальністю «Арена Холл». Забудовники планують сформувати новий комплекс на місці нежитлових господарських будівель.

За словами головного архітектора Львова Антона Коломєйцева, йдеться про формування трьох кварталів середньої поверховості 6-7 поверхів з офісними акцентами при вул. Карла Мікльоша. Загалом передбачено 800 квартир, 400 апартаментів, 8 200 кв. м. офісів і 1200 паркомісць у підземному паркінгу.

Забудовник зведе і школу з дитячим садком.

«Вже маємо гарантії від забудовника – ТЗОВ "АРЕНА ХОЛЛ" – про те, що він збудує дитсадок та школу, які по завершенні передасть у власність міста. Школа велика – на 650 учнів площею 6 тис. кв. м на три поверхи. При чому девелопер збудує її за власний кошт і роботи розпочне паралельно зі зведенням житла. Про це є у зобов’язаннях.

Така освітня інфраструктура у цьому мікрорайоні потрібна й важлива, з огляду на те, як він розвивається і розбудовується. До речі, мова про інвестора, який вже добудовує корпус школи на вул. Героїв Крут та розпочав підготовчі роботи в районі Під Голоском. Це вже буде третій шкільний будівельний проєкт девелопера "RESIDENT DEVELOPMENT"», – додав Любомир Зубач, заступник міського голови Львова з містобудування.

Також передбачено громадські простори, спортивні майданчики, різного роду інфраструктура.

Читайте також: Як сьогодні вимикатимуть світло у Львові: графік

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#будівництво_львів #будівництво_у_львові #нове_будівництво_львів
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,47
41,56
EUR
44,92
45,02
PLN
10,45
10,50
Оголошення
live comments feed...