• Головна
  • Львів отримав дванадцятий трамвай з Берліна
16:25, 9 липня
Надійне джерело

Львів отримав дванадцятий трамвай з Берліна

Львів отримав дванадцятий трамвай з Берліна

Сьогодні, 9 липня, Львів отримав останній, дванадцятий з партії подарованих Берліном, трамвай КТ4D. Вагон пройшов митне оформлення та вже прямує в депо до Львова.

Про це поінформували в ЛКП «Львівелектротранс».

«Останній трамвай з Берліна вже в дорозі до нашого депо. Для курсування у Львові вагон, як і всі попередні, необхідно переобладнати під ширину міської колії, за необхідності замінити деякі деталі, пофарбувати. Також треба встановити обладнання системи е-квитка та автоматизованого озвучування. Після цього проведуть техогляд, сертифікацію та випробування (обкатку) трамвая», - пояснили у комунальному підприємстві.

До слова, два перші «берлінці» з цієї партії вже на етапі сертифікації. Тож невдовзі вони курсуватимуть на міських маршрутах. Планується, що це будуть маршрути №3 та №6. Решту трамваїв поетапно переобладнуватимуть та випускатимуть на маршрути.

Нагадаємо, 12 робочих вагонів КТ4D та запчастини до них Львову безоплатно передала Берлінська транспортна компанія. Перший трамвай з цієї партії місто отримало наприкінці травня цього року. Важливо, що ці вагони є енергоощадними.

Зокрема, вони споживають в 2-2,5 раза менше електроенергії, ніж існуючі трамваї. Це дозволить Львівелектротрансу суттєво економити на оплаті за електроенергію.

Читайте також: У Львові оновили графіки відключення світла: що відомо

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#трамвай_із_берліна #берлінський_трамвай
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,50
41,60
EUR
45,10
45,20
PLN
10,50
10,53
Оголошення
live comments feed...