• Головна
  • Справжня італійська піца у Львові: де замовити
Новини компаній
17:00, 10 липня
Надійне джерело

Справжня італійська піца у Львові: де замовити

Новини компаній
Справжня італійська піца у Львові: де замовити

Коли життя вирує і часу на готування зовсім немає, доставка піци – ідеальний вибір. Заклад MA Pizza у Львові пропонує швидку та зручну доставку, яка дозволить насолоджуватися улюбленою стравою в будь-який час і в будь-якому місці.

Львів завжди славився своєю гастрономічною культурою, і піца не стала винятком. Незалежно від того, чи ви житель міста, чи турист, вартує спробувати піцу у Львові від MA Pizza. Заклад пропонує високий рівень якості та смаку завдяки використанню виключно італійських продуктів найвищої якості. Неаполітанська піца у Львові від MA Pizza – це справжнє італійське мистецтво, доступне для кожного.

MA Pizza має сім локацій у Львові, серед яких чотири оснащені затишними залами для прийому гостей. Ви можете прийти з друзями, сім'єю чи коханою людиною, щоб насолодитися справжньою італійською кухнею в приємній атмосфері. 

Перелік локацій із залами: 

  • вул. Пасічна, 181
  • вул. Китайська, 10
  • вул. Івана Франка, 71
  • вул. Залізнична, 19

Локації, де можна забрати замовлення на самовиніс:

  • вул. Тернопільська, 46
  • вул. Івана Пулюя, 12
  • вул. Малоголосківська, 16

Ще одна перевага – замовивши піцу на локації, ви можете з користю провести час, зробивши покупки в магазині MA Market, який розташований поряд з піцерією. MA Market пропонує широкий асортимент імпортних товарів з Європи.

Якісний сервіс, оригінальні італійські рецепти, імпортні інгредієнти, трохи фантазії та любов до своєї справи – основні пріоритети MA Pizza. 

 Що пропонує MA Pizza 

Меню MA Pizza розроблене, щоб задовольнити навіть найвибагливіші смаки: від класичної "Салямі" до різних варіацій з мортаделою та фісташками, поєднання сиру брі із вишневим соусом. Також є великий асортимент м'ясних, гострих та навіть вегетаріанських неаполітанських піц. Бортики виходять особливо хрусткими завдяки технології приготування на борошні Caputo. А для ще більшого задоволення, до них пропонують різноманітні соуси.

Якщо ви хочете смачно поїсти великою компанією, для вас готові розробити сети. MA Pizza пропонує комбо-меню на вибір із трьох сетів: “Вершковий”, “Класичний”, “Легкий”. А також у закладі представлена низка інших смачних страв.

Акції та пропозиції

MA Pizza дарує не тільки чудовий смак, а й вигідні умови.

Замовляйте доставка піци Львів з понеділка по четвер та отримуйте акцію 2+1. Тобто, купуєте дві піци, а третю отримуєте в подарунок. Знижка надається на найдешевшу з обраних піц у замовленні. Акція розповсюджується на всі піци у меню, але не сумується з іншими знижками.

З п’ятниці по неділю також діє спеціальна акція: при замовленні чотирьох піц, одну з них ви отримуєте у подарунок. 

Для клієнтів також діє бонусна програма. За кожну покупку на сайті ви отримуєте кешбек (бонуси), які можете використовувати для оплати майбутніх замовлень. 

Доставка

МA Pizza має власну кур'єрську службу, яка займається швидкою доставкою піци по Львову. При замовленні на суму понад 300 грн доставка є безкоштовною. Кур'єри гарантують доставку піци гарячою до ваших дверей.

Якщо ви поділяєте любов до італійської випічки, любите експериментувати та пробувати нові смаки, замовляйте піцу онлайн у Львові на сайті MA Pizza.

З MA Pizza кожен може відчути атмосферу справжньої Італії, не виходячи з дому. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#МA_Pizza_львів #МA Pizza #ма_піца_львів #піца_львів #піца_у_львові #замовити_піцу
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,42
41,47
EUR
45,68
45,73
PLN
10,58
10,62
Оголошення
live comments feed...