• Головна
  • У басейнах Львова знову перевірили якість води: результати
14:22, 9 липня
Надійне джерело

У басейнах Львова знову перевірили якість води: результати

У басейнах Львова знову перевірили якість води: результати

Представники хімічної лабораторії комунального підприємства «Адміністративно-технічне управління» вже втретє від початку літа провели обстеження води у басейнах Львова. 2 липня фахівці відібрали 5 проб води.

За результатами дослідження у басейнах не виявили перевищення показників. Проте вчергове не всі басейни міста допустили фахівців для проведення обстеження. Про це повідомила пресслужба ЛМР.

Відбір проводили у таких басейнах: палац спорту ГД «ЛОО ФСТ «Динамо»; басейн фітнес-комплексу «UNIFORCE»; оздоровчий центр «Три стихії» (басейни 25 м та 50 м); навчально-спортивна база літніх видів спорту МО України (СКА) - басейн закритого типу. У басейні відкритого типу СКА воду не відбирали, бо її в цей час міняли.

Досліджували воду за 11 показниками: водневий показник pH, залізо, азот амонійний та аміак, нітрати, нітрити, хлориди, загальну твердість, сухий залишок, залишковий хлор, запах та температуру.

У відібраних пробах перевищень гранично-допустимих концентрацій не виявили.

До слова, перевірка мала відбутися також у басейнах «Sport Life», «Дельфін» та в Аквапарку «Пляж», але їхня адміністрація вчергове не допустила фахівців лабораторії провести дослідження.

Читайте також: У Львові буде три нові сквери

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#басейни_львова #перевірка_води #аналіз_води
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,45
41,50
EUR
45,75
45,80
PLN
10,61
10,64
Оголошення
live comments feed...