• Головна
  • Завтра Львів попрощається з трьома загиблими воїнами
17:25, 5 липня
Надійне джерело

Завтра Львів попрощається з трьома загиблими воїнами

Завтра Львів попрощається з трьома загиблими воїнами

У суботу, 6 липня, Львів попрощається з трьома військовослужбовцями. Олег Галянт, Василь Качинський, Олег Зарічний загинули від рук російських окупантів, захищаючи Україну.

Про це повідомили у ЛМР.

Чин похорону захисників Олега Зарічного та Олега Галянта розпочнеться об 11:00 у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла, об 11:45 відбудеться міська церемонія прощання на площі Ринок. Поховають воїнів на Личаківському кладовищі.

Прощання із захисником Василем Качинським розпочнеться об 11:00 у родинному помешканні у селі Зарудці (вул. І. Франка, 45А). Опісля відбудеться чин похорону у місцевому храмі Преображення Господнього. Поховають воїна на кладовищі у Зарудцях.

Довідково

Олег Галянт (25.02.1995 – 01.07.2024) Львів’янин.

Завтра Львів попрощається з трьома загиблими воїнами, фото-1

Навчався у середній загальноосвітній школі № 54 міста Львова. Після завершення навчання проходив військову службу в місті Рівне.

Працював у сфері будівництва. У вільний від роботи час займався футболом.

Впродовж 2015 – 2019 років захищав державу в межах Антитерористичної операції. Під час повномасштабного російського вторгнення боронив Україну в лавах 5-ї окремої штурмової Київської бригади Сухопутних військ Збройних Сил України. Виконував бойові завдання на Донецькому напрямку.

В Олега Галянта залишились бабця, хрещена мати, тітка та брат.

Олег Зарічний (08.09.1972 – 02.07.2024) Львів’янин.

Завтра Львів попрощається з трьома загиблими воїнами, фото-2

Навчався у ліцеї №18 Львівської міської ради. Професійно-технічну освіту за спеціальністю «кухар» здобув у Львівському професійному коледжі готельно-туристичного та ресторанного сервісу (раніше – СПТУ №27).

Після завершення навчання проходив строкову військову службу в 6-му окремому полку військ урядового зв’язку Головного управління урядового зв’язку Служби безпеки України, де отримав військове звання «молодший сержант».

У мирний час працював у сфері ремонту автомобілів. Полюбляв займатися риболовлею.

Під час повномасштабного російського вторгнення боронив Україну в складі 42-ї окремої механізованої бригади оперативного командування «Південь» Сухопутних військ Збройних Сил України. Виконував бойові завдання на Харківському напрямку.

В Олега Зарічного залишились дружина, мати та син.

Василь Качинський (22.06.1981 – 03.07.2024) Уродженець села Зарудці Львівської міської територіальної громади.

Завтра Львів попрощається з трьома загиблими воїнами, фото-3

Навчався у Зарудцівській гімназії Львівської міської ради. Вищу освіту за спеціальністю «інженер-механік» здобув у Львівському національному університеті природокористування.

Працював на посаді «інженер» на Акціонерному товаристі «Укрзалізниця». За словами близьких, Василь був стриманим, веселим, дружелюбним та любив футбол.

З початком повномасштабного російського вторгнення вступив на захист держави до лав 2-ї окремої Галицької бригади Західного оперативно-територіального об’єднання Національної гвардії України. Виконував бойові завдання на Донецькому напрямку.

У Василя Качинського залишились мати, дружина та бабуся.

Читайте також: У Львові виплатять компенсацію за ремонт у квартирах мешканцям будинків на вул. Стрийській

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#загинув_на_війні #прощання_із_захисником #захисник_загинув_на_війні_війна_з_росією
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,95
41,03
EUR
44,42
44,50
PLN
10,33
10,39
Оголошення
live comments feed...