• Головна
  • У Львові будуть проводити ремонт дороги на вул. Опришківській
14:51, 5 липня
Надійне джерело

У Львові будуть проводити ремонт дороги на вул. Опришківській

У Львові будуть проводити ремонт дороги на вул. Опришківській

На вул. Опришківській, на ділянці від вул. Кривоноса до вул. Замкової, з понеділка, 8 липня, і до суботи, 13 липня, проводитимуть поточний ремонт дорожнього покриття «великими картами».

На час робіт вулицю перекривати для руху транспорту не будуть.

Водіїв приватного транспорту просять звернути на це увагу, позаяк буде працювати великогабаритна техніка, а тому можливі незручності та затримки під час проїзду по цій вулиці. Про це повідомили у пресслужбі ЛМР.

«Покриття вул. Опришківської є в поганому стані. Зокрема, через значний рух цією вулицею, адже вона з’єднує мікрорайон Підзамче та вул. Кривоноса, а також через рельєф дороги – має значний ухил.

Тому, з понеділка, 8 липня, розпочнемо поточний ремонт великими картами  асфальтобетонного покриття вул. Опришківської, від вул. Кривоноса до вул. Замкової. На час робіт вулицю перекривати для руху транспорту не будемо, однак там буде працювати великогабаритна техніка.

Роботи, за сприятливих погодних умов, плануємо завершити в суботу, 13 липня», - розповіли у Галицькій районній адміністрації.

Відтак водіїв приватного транспорту просять звернути на це увагу і за можливості оминати вул. Опришківська, позаяк там можливі затримки у русі.

Читайте також: Як вимикатимуть світло на Львівщині 5 липня

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#ремонт_дороги #дорога_львів #дорога #відновлення_дорожнього_покриття
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,93
40,98
EUR
44,36
44,43
PLN
10,30
10,35
Оголошення
live comments feed...