• Головна
  • На Львівщині один день не вимикатимуть світло: коли саме
14:08, 5 липня
Надійне джерело

На Львівщині один день не вимикатимуть світло: коли саме

На Львівщині один день не вимикатимуть світло: коли саме

У Львові та області 18 липня не вимикатимуть упродовж дня світло. Це робитимуть для того, щоб побачити, як поводяться споживачі, маючи постійний доступ до електроенергії.

Про це повідомили в «Укренерго».

За допомогою цього визначать обсяги споживання кожної області без застосування обмежень і те, скільки кожному регіону потрібно електроенергії для життєдіяльності.

В «Укренерго» кажуть, що аналіз цих даних дозволить забезпечити більш рівномірний та коректний розподіл наявної в системі потужності. Також так зможуть отримати точніші дані про те, де передусім потрібно реалізувати проєкти з децентралізованої генерації, підвищуючи стійкість енергосистеми до російських атак.

Тож протягом двох тижнів у кожній області по черзі зніматимуть обмеження споживання. Однак у тих областях, де не проводитимуть виміри, можуть змінювати обмеження через дефіцит енергії після російських атак.

В інші дні обмеження споживання для областей відбуватимуться згідно з графіками. Водночас в «Укренерго» попередили, що перенесуть проведення вимірів у випадку повторення масованих ракетних обстрілів енергоінфраструктури та виникнення значного дефіциту потужності.

Читайте також: Як вимикатимуть світло на Львівщині 5 липня

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#світло_львів #виключення_світла #укренерго
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,93
40,98
EUR
44,36
44,43
PLN
10,30
10,35
Оголошення
live comments feed...