• Головна
  • Водопровідні і каналізаційні мережі Дублян переходять у власність Львівської громади
14:48, 4 липня
Надійне джерело

Водопровідні і каналізаційні мережі Дублян переходять у власність Львівської громади

Водопровідні і каналізаційні мережі Дублян переходять у власність Львівської громади

Об’єкти інфраструктури водопровідно–каналізаційного господарства Львівського національного університету природокористування, що у Дублянах, переходять у власність Львівської МТГ.

Відповідне рішення сьогодні затвердили на пленарному засіданні сесії. Відтак, послуги з централізованого водопостачання мешканцям громади надаватиме Львівводоканал. До того об’єкти інженерної інфраструктури у Дублянах перебували у державній власності, повідомляє пресслужба ЛМР.

«Йдеться про насосні станції, сільські водопроводи та інші об’єкти інфраструктури водопровідного господарства які були збудовані у 60-70-х роках минулого століття. Вже невдовзі, після закінчення всіх процедурних дій, послуги з централізованого водопостачання Дублянам надаватиме наше підприємство. Тож мешканці отримуватимуть якісну питну воду  з наших підземних свердловин.

Загалом матимемо понад 2 тис. нових споживачів:  1976 абонентів – фізичних осіб та 44 абоненти – юридичні особи», - розповіли у ЛМКП «Львівводоканал».

Зауважимо, аби під’єднати наявні у Дублянах мережі до магістрального водогону та відповідно технічно уможливити подачу води мешканцям, місто збудувало у громаді ділянку нового водопроводу.

Читайте також: Будівельна компанія "Інтергал-Буд" розпродує майно Львівського ювелірного заводу



Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Дубляни #Львів #водопровід #каналізація #мережі
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,88
40,96
EUR
44,27
44,38
PLN
10,28
10,34
Оголошення
live comments feed...