• Головна
  • У Львові в перший день тестування студенти здійснили майже 900 пересадок у громадському транспорті
12:37, 4 липня

У Львові в перший день тестування студенти здійснили майже 900 пересадок у громадському транспорті

У Львові в перший день тестування студенти здійснили майже 900 пересадок у громадському транспорті

У Львові з 1 липня тестують безоплатну пересадку у міському громадському транспорті. На цьому етапі послуга доступна для студентів, які мають студентську ЛеоКарт. І вже в перший день тестування у міських автобусах, трамваях та тролейбусах було здійснено 883 пересадки.

Про це розповів директор департаменту міської мобільності та вуличної інфраструктури ЛМР Олег Забарило.

 “Ми моніторимо кількість пересадок у громадському транспорті, які здійснюють студенти. І близько 10% студентів, які мають ЛеоКарт, здійснюють поїздки з пересадкою. До прикладу, у понеділок було 883 поїздки з пересадкою, з них 44 – з подвійною пересадкою.

Загалом система працює коректно. Ми також моніторимо звернення на Гарячу лінію щодо наявності тих чи інших скарг від студентів. І найближчим часом плануємо запускати пересадку для всіх власників ЛеоКарт”, - зазначив Олег Забарило.

Додамо, здійснити пересадку на інший автобус, трамвай чи тролейбус без додаткової оплати можна впродовж 40 хвилин після першої валідації в першому транспорті. Це - середній час доїзду міських маршрутів з приєднаних громад до центру міста, або до пересадкового вузла.   

Пересідати можна на трамваї, тролейбуси та автобуси будь-яких міських маршрутів. Кількість фізичних пересадок – необмежена. Головне встигнути пересісти та завалідуватися в іншому транспорті до 40 хвилин.

Нагадаємо, спочатку функцію безкоштовної пересадки у громадському транспорті Львова запустили для студентів, які мають ЛеоКарт, щоб на практиці зрозуміти, чи все коректно працює, і якщо виникнуть якісь недоліки - усунути їх. Вже після цього пересадку відкриють для власників усіх загальних ЛеоКарт. Коли саме запрацює ця послуга для усіх власників міських транспортних карток - буде повідомлено додатково.

Читайте також: Завтра у Львові тестуватимуть безплатну пересадку у транспорті

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #транспорт #Леокарт #пересадка #студенти
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,88
40,96
EUR
44,27
44,38
PLN
10,28
10,34
Оголошення
live comments feed...