• Головна
  • “Карпати” впевнено обіграли "Минай" у контрольному матчі, - ФОТО
12:03, 4 липня

“Карпати” впевнено обіграли "Минай" у контрольному матчі, - ФОТО

“Карпати” впевнено обіграли "Минай" у контрольному матчі, - ФОТО
У середу, 3-го липня, львівські “Карпати” провели перший контрольний поєдинок у рамках підготовки до сезону 24/25.
Матч проти “Минаю” на тренувальній базі у Бартатові завершився перемогою "левів" з рахунком 3:1, повідомляє пресслужба львівського клубу.
T5S_1554

"Карпати" (Львів) – “Минай” – 3:1

Голи: Саків, 24, Полегенько, 65, Сидун, 70 – Гунічев, 22.

3 липня, 17:00. Бартатів.

Склад “Карпат” на перший тайм: Кожухар, Саків, Черненко, Бабогло, Кокодиняк, Чех, Альварес, Чачуа, Костенко, Іґор Невес, Тлумак.

Склад “Карпат” на другий тайм: Кожухар, Катрич, Сухар, Полегенько, Шах, Мельниченко, Фетько (Скороход, 77), Кузик, Підлепенець, Сидун та гравець на перегляді (Резнік, 74).

T5S_1198_minaj_karpaty_freandly_030724.jpg

“Леви” проводили свій стартовий матч у рамках підготовки до нового сезону. Перші моменти створили саме карпатівці. Спочатку на 9-й хвилині Ян Костенко наважився на удар з дальньої відстані, проте Євген Скиба заблокував спробу хавбека.

Невдовзі на 20-й хвилині Юрій Тлумак отримав мʼяч на підступах до штрафного майданчика та несподівано пробив – вище воріт. Дощова погода не сприяла відкритому та швидкому футболу, тож футболісти створювали обмаль моментів. Ближче до середини тайму вони адаптувалися до мокрого газону.

T5S_1310_minaj_karpaty_freandly_030724.jpg

Гол Гунічева і шедевр Саківа

Першими відзначилися гості. Артур Ременяк скористався помилкою оборони “Карпат” та віддав пас на Єгора Гунічева. Форвард пробив у дотик з близької відстані та відкрив рахунок у матчі.

Підопічні Желько Любеновича не змогли надовго втримати перевагу в рахунку і вже на 24-й хвилині “леви” відігралися. Іґор Невес заробив небезпечний штрафний удар, який взявся виконувати Тарас Саків. Захисник завдав прицільного пострілу в кут воріт Олександра Бандури та зрівняв рахунок – 1:1.

T5S_1444_minaj_karpaty_freandly_030724.jpg

Голи Полегенька та Сидуна, сейв Кожухаря

По перерві тренерський штаб львівʼян змінив усіх польових гравців та суттєво омолодив команду. На 54-й хвилині “зелено-білі” провели позиційну атаку, яку завершував Олександр Фетько. Півзахисник завдав сильного удару по центру воріт, але Бандура зафіксував мʼяч.

Підопічні Мирона Маркевича змогли вийти вперед на 65-й хвилині. Артур Шах отримав передачу у штрафному майданчику і під тиском кількох гравців “Миная” зміг проштовхнути мʼяч на Павла Полегенька. Правий фулбек потужно пробив у ближній кут воріт – цього разу Бандура виявився безсилим та не зміг відбити постріл Павла.

На 70-й хвилині Орест Кузик, який нещодавно приєднався до команди, виконав навіс з кутового, адресатом якого став Вадим Сидун. Форвард вдало зіграв на ближній стійці та головою переправив мʼяч у сітку воріт – 3:1. На 72-й хвилині закарпатівці ледь не відквитали один гол. Після навісної подачі підступного удару завдав Марʼян Бац, проте Кожухар впевнено зіграв на лінії.

Наприкінці зустрічі дубль оформити міг Сидун, але його удар з-під поперечки потягнув Бандура. До завершення поєдинку “Карпати” володіли ініціативою, але більше не забивали. У підсумку, перемога 3:1 в контрольному матчі над "Минаєм".

Читайте також: Львівські "Карпати" підписали півзахисника "Чорноморця"

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Карпати #Минай
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,88
40,96
EUR
44,27
44,38
PLN
10,28
10,34
Оголошення
live comments feed...