• Головна
  • Поліцейські знайшли дівчат, які побили хлопчика у Львові
14:50, 2 липня
Надійне джерело

Поліцейські знайшли дівчат, які побили хлопчика у Львові

Поліцейські знайшли дівчат, які побили хлопчика у Львові

За фактом триває перевірка, правоохоронці опитують учасників та очевидців. Вирішується питання щодо відкриття кримінального провадження.

Про це повідомляє поліція Львівської області.

1 липня під час моніторингу соціальних мереж поліцейські виявили відео, на якому невідомі підлітки спочатку змушували вибачатись, а потім побили малолітнього хлопчика. За фактом негайно розпочали перевірку, під час якої співробітники відділу поліції №1 Львівського районного управління поліції №2 встановили, що подія сталась близько 15:20 на дитячому майданчику, розташованому на вулиці Сластіона у Львові.

Також встановлені особи учасників події: 9-річного хлопчика, дівчини віком 16 років, яка завдавала йому ударів та її на рік старшої подруги, яка знімала відео. Усі вони – жителі Львова.

Правоохоронці встановлюють усі обставини події. Вирішується питання щодо відкриття кримінального провадження за ч. 1 ст. 125 (Умисне легке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - штраф до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк до двохсот годин, або виправні роботи на строк до одного року.

Читайте також: На Львівщині поліцейські затримали зловмисника, підозрюваного у вбивстві співмешканки

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#львів #дівчата #побили #хлопець #дитячий #майданчик
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,82
40,88
EUR
44,13
44,17
PLN
10,21
10,25
Оголошення
live comments feed...