• Головна
  • Старшокласники Львова вивчатимуть «Захист України» у центрах національно-патріотичного виховання - ФОТО
13:20, 2 липня
Надійне джерело

Старшокласники Львова вивчатимуть «Захист України» у центрах національно-патріотичного виховання - ФОТО

Старшокласники Львова вивчатимуть «Захист України» у центрах національно-патріотичного виховання - ФОТО

Національно-патріотичне виховання дітей у Львівській громаді є одним з пріоритетних напрямків закладів освіти. Місто вдосконалює інфраструктуру та організовує багато заходів, щоб зацікавлювати, а не змушувати дітей любити, захищати і цінувати свою країну.

Про це повідомляє пресслужба Львівської ОВА.

«Минулого року у серпні за 2 дні до початку навчального року ми відкрили перший центр національно-патріотичного виховання оновленного формату. Станом на зараз таких центрів у Львові вже є 10. Впродовж літа ми завершимо облаштування ще 4 центрів, відтак з початку нового навчального року всі учні 10-11 класів Львова будуть вивчати «Захист України» у центрах національно-патріотичного виховання. Це абсолютно інший підхід і якісна альтернатива викладання предмету «Захист України», – розповів під час прямого ефіру Андрій Закалюк, начальник управління освіти Львівської міської ради.

Одними з улюблених для школярів заходів у цьому напрямку є вишколи в Карпатах та теренева гра з залученням Пласту до річниці смерті Романа Шухевича біля зруйнованого музею в Білогорщі.

Важливо розуміти, що кожен навчальний заклад міста приділяє велику увагу патріотичному вихованню дітей, тому проводить свої окремі події: літературні вечори, вистави, зустрічі із захисниками України, спілкування з ветеранами, які зараз проходять реабілітацію у центрі НЕЗЛАМНІ, тощо.

Читайте також: За минулий тиждень на Львівщину прибуло ще понад 200 біженців

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#львів #захист #укрїни #старшокласники #патріотичне #виховання
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,80
40,85
EUR
44,15
44,18
PLN
10,18
10,25
Оголошення
live comments feed...