• Головна
  • Львівщина підсилила прикордонників безпілотними авіаційними комплексами - ФОТО
16:40, 1 липня
Надійне джерело

Львівщина підсилила прикордонників безпілотними авіаційними комплексами - ФОТО

Львівщина підсилила прикордонників безпілотними авіаційними комплексами - ФОТО

Сьогодні підрозділам Львівського прикордонного загону передали три безпілотні авіаційні комплекси «Валк-1 Galka»» та «Sirko 2М».

Про це повідомляє Львівська ОВА.

Використовуватимуть техніку для аеророзвідки та коригування вогню артилерії. Як розповіли прикордонники, комплекси мають гарну дальність та висоту польоту, високу якість зображення з камер. До складу комплексу входять безпосередньо літаки, пункти управління, антени посиленого зв’язку, додаткові батареї, ремонтні комплекти тощо.

Комплекси закупили в межах обласної програми «Безпечна Львівщина». Загальна вартість переданої техніки понад 4,5 млн грн.

«Військові потреби залишаються пріоритетами цьогорічних видатків в межах програми. Зокрема, йдеться про забезпечення безпілотниками і дронами. Техніка, яку сьогодні передаємо, українського виробника - відтак, разом з підтримкою армії, підсилюємо вітчизняного виробника. Ми й надалі на постійній основі намагатимемось максимально оперативно забезпечити всі запити наших військових», - зазначив перший заступник начальника Львівської ОВА Андрій Годик.

Наразі військові пройдуть навчання з користування авіаційними комплексами, далі техніка вирушить на передову. Її застосовуватимуть як підрозділи, які виконують безпосередні обов’язки на кордоні, так і в бойових умовах.

Читайте також: Дошкільнята Львова зібрали більше 1 мільйона гривень на ЗСУ - ФОТО

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#львівщина #прикордонники #дрони #безпілотні #комплекси #передали
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,85
40,95
EUR
44,13
44,35
PLN
10,15
10,25
Оголошення
live comments feed...