• Головна
  • БЕБ на Львівщині припинило діяльність незаконного онлайн покер-клубу
16:10, 1 липня
Надійне джерело

БЕБ на Львівщині припинило діяльність незаконного онлайн покер-клубу

БЕБ на Львівщині припинило діяльність незаконного онлайн покер-клубу

Детективи Територіального управління БЕБ у Львівській області припинили незаконну діяльність покерного клубу, який надавав послуги в мережі Інтернет без ліцензії.

Про це повідомляє Бюро економічної безпеки України.

Встановлено, що громадянин створив та адміністрував неліцензований вебсайт, через який надавав гравцям доступ до ігор. Рекламував незаконні послуги у соціальних мережах. Однак до гри залучав лише обмежену кількість людей за попереднім особистим відбором. Послуги надавалися у віртуальних покерних кімнатах онлайн-клубу.

Організатор отримував незаконний прибуток у вигляді так званої рейк-плати, тобто плати за гру в покер залежно від кількості роздач та суми з кожного ігрового столу.

Надалі кошти, отримані в результаті участі у грі, розподілялися шляхом транзакцій по відповідних банківських рахунках учасників гри в покер та організатора.

Детективи ТУ БЕБ у Львівській області викрили та припинили незаконну діяльність. Організатору незаконної діяльності повідомлено про підозру.

Наразі обвинувальний акт за ч. 1 ст. 203-2 Кримінального кодексу України скеровано до суду. Ця стаття передбачає покарання у вигляді штрафа від десяти тисяч (170 000 грн) до сорока тисяч (680 тис. грн) неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Досудове розслідування завершено.

Оперативний супровід здійснювали співробітники Управління стратегічних розслідувань у Львівській області ДСР НПУ. Процесуальне керівництво - прокурори Львівської обласної прокуратури.

Читайте також: Суддя та прокурор зі Львівщини задекларували виграші в онлайн-казино

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#львівщина #покер #клуб #незаконний
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,85
40,95
EUR
44,10
44,20
PLN
10,15
10,20
Оголошення
live comments feed...