• Головна
  • Завтра у Львові тестуватимуть безплатну пересадку у транспорті
16:02, 30 червня
Надійне джерело

Завтра у Львові тестуватимуть безплатну пересадку у транспорті

Завтра у Львові тестуватимуть безплатну пересадку у транспорті

У Львові з понеділка, 1 липня, тестуватимуть безоплатну пересадку у міському громадському транспорті. Однак доступна вона буде лише студентам.

Про це йдеться на сторінці Львівської міської ради.

У міськраді уточнили, що спочатку функцію безкоштовної пересадки запустять для студентів, що мають ЛеоКарт, щоб на практиці зрозуміти, чи все коректно працює, і якщо виникнуть якісь недоліки – усунути їх. І вже після цього пересадку відкриють для власників усіх загальних ЛеоКарт.

"Спочатку хочемо відтестувати функцію безкоштовної пересадки. Зараз маємо 18 тисяч студентів, що мають ЛеоКарт. Нам потрібні кілька днів, максимум - до кількох тижнів, щоб на практиці відтестувати, чи все коректно працює, і якщо виникнуть недоліки - усунути їх. І вже після цього запускаємо пересадку для власників усіх загальних карток ЛеоКарт. На сьогоднішній день таких пасажирів є 114 тисяч", – зазначив директор департаменту мобільності та вуличної інфраструктури ЛМР Олег Забарило.

Здійснити пересадку на інший автобус, трамвай чи тролейбус без додаткової оплати можна буде впродовж 40 хвилин після першої валідації в першому транспорті. Такий відлік визначили, орієнтуючись на середній час доїзду міських маршрутів з приєднаних громад до центру міста, або до пересадкового вузла.

Пересідати можна буде на трамваї, тролейбуси та автобуси будь-яких міських маршрутів. Кількість фізичних пересадок – необмежена. Головне встигнути пересісти та завалідуватися в іншому транспорті до 40 хвилин. Перевірити час реєстрації поїздки можна через валідатор у салоні транспортного засобу – у розділі "Інформація про квиток".

Також потрібно стежити за балансом ЛеоКарт та мати кошти на рахунку для валідації у кожному транспортному засобі. Вночі система підсумує інформацію про всі поїздки у громадському транспорті за день і якщо пасажир встиг змінити громадський транспорт до 40 хвилин, то з рахунку спише як за одну поїздку – лише  6,5 гривень зі студентською ЛеоКарт та 13 гривень із загальною.

Читайте також: З полону повернули двох отців-редемптористів, які починали священичий шлях на Львівщині

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#леокарт #безкоштовна_пересадка_львів
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,88
40,92
EUR
43,90
44,00
PLN
10,14
10,16
Оголошення
live comments feed...