Новини компаній
09:00, 29 червня

Тату студія у Львові

Новини компаній

У нашому сучасному світі величезна кількість людей звертаються до послуг тату-майстрів.

Кожен з клієнтів мріє про індивідуальний, унікальний малюнок, який буде висловлювати його натуру й стан душі. Майстри тату, а також професійні художники з великим задоволенням допоможуть втілити Ваш задум з фантазії в реальність, порекомендувати у виборі стилю і напряму натільного зображення.

Тату-студія у Львові "VEAN" надає високоякісні та кваліфіковані послуги тату, перманенту, пірсингу, в стерильних та комфортних умовах, що є його головною метою. За весь свій довгий час роботи, в салоні було нанесено безліч малюнків, серед великої аудиторії людей. Багато з клієнтів стали постійними, багато хто з них радить наш сервіс своїм друзям та знайомим. Серед наших відвідувачів були найрізноманітніші особистості: молоді й літні чоловіки та жінки, студенти, бізнесмени та інші.

Тату студія у Львові, фото-1

Тату-студія "VEAN" спеціалізується на наданні наступних якісних послуг:

  • Тату всіх стилів та напрямків;
  • Перманент всі види;
  • Пірсинг будь-якої складності;
  • Лазерне видалення тату;
  • Навчання мистецтву тату, перманенту, пірсингу;
  • Продаж витратних матеріалів.

Більш детальніше про послуги

Наша тату-студія у Львові пропонує кожному, у кого є бажання, зробити натільне зображення будь-якого рівня складності та колірного рішення, від найпростішого орнаменту - до справжнього витвору мистецтва.

Студія надає велику кількість ескізів як в цифровому, так і в роздрукованому варіанті. Співробітники салону, на Ваше прохання зроблять індивідуальний ескіз на замовлення.

Тату студія у Львові, фото-2

Справжнє тату - це серйозна спільна робота майстра й клієнта, тому що саме Ви керуєте роботою майстра, що з цього вийде, залежить тільки від Ваших спільних старань.

Прекрасним доповненням до тату є послуга пірсингу, яка в повній мірі доповнить Ваш образ. Майстри нашої студії здійснюють пірсинг будь-якої складності. Вони володіють усіма необхідними техніками проколу, виконують пірсинг швидко, якісно та безпечно.

Для прекрасної половини, наша студія так само пропонує чудову послугу - перманент. Будьте красивими в будь-який час доби, незалежно від погодних умов. Якісні препарати й майстерність наших фахівців, нададуть для Вас перманентний макіяж вищого рівня.

Для тих, у кого є бажання видалити тату - наш салон надає лазерне видалення пігментів. Наш метод являється найбезпечнішим способом виведення пігменту зі шкіри. Він не спричиняє алергічних реакцій, не супроводжується болісністю чи опіками. Після видалення тату в нашому салоні, Ваша шкіра буде абсолютно здоровою.

Тату студія у Львові, фото-3

Наш тату-салон є естетичним, вишуканим, а також таємничим місцем, адже сам процес нанесення тату на поверхню тіла несе в собі таємницю, в якій переплітаються творчість та сама ідея. Будьте унікальними! Досить мріяти про те, щоб бути "одним з тих" у яких є тату, татуаж, пірсинг, просто відвідайте наш салон та перетворюйте свої бажання в реальність.

За детальною інформацією можете звертатись.

Телефон: +380 (99) 147 71 13

https://www.instagram.com/vean_tattoo_old_lviv

https://vean-tattoo.com/uk/tatu-salony/lviv

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,80
40,84
EUR
43,88
43,97
PLN
10,12
10,20
Оголошення
live comments feed...