• Головна
  • Концерти у Львові на цих вихідних
19:00, 27 червня
Надійне джерело

Концерти у Львові на цих вихідних

Концерти у Львові на цих вихідних

Теплі літні вихідні приємно провести на природі, а ввечері – відпочити під гарну музику. Ми підібрали для вас цікаві концерти, які можна відвіддати у Львові найближчими днями.

За романтикою – в органний зал

У п’ятницю, 28 червня, Львівський органний зал запрошує на особливий концерт “Бах при свічках". Він відбудеться тоді, коли ніч огорне місто. Ви зможете насолодитися неймовірною атмосферою, коли в залі засяє сотня свічок, а у темряві лунатимуть найкрасивіші твори великого майстра органної музики у виконанні Олени Мацелюх.

Концерти у Львові на цих вихідних, фото-1

За позитивом – в OTAMAN

В суботу, 29 червня, в OTAMAN Beach club відбудеться концерт Positiff у Львові.

Співак Positiff у шоубізнесі з 11 років. Він став відомим як учасник гурту “Время и Стекло”. Зараз, на думку співака, українська музика проходить період еволюції. В ній відбувається багато різних процесів, змінюються артисти та смаки. Попри це, Positiff залишається одним з головних хітмейкерів сучасного шоубізнесу.

Концерт у Львові буде не простим, а благодійним – частину коштів перерахують у БФ “Левовий вклад”, який збирає кошти на підтримку української армії.

Організатори обіцяють, що запрошені гості НАСТЯ БАЛОГ і YATSUTA зроблять цей вечір ще більш атмосферним.

Концерти у Львові на цих вихідних, фото-2

За ритмом джазу – в Митрополичі сади

У Митрополичих садах відкрився сезон благодійних концертів просто неба.

В суботу, 29 червня, тут лунатиме музика Стінга. Це унікальна можливість насолодитися улюбленими хітами популярного співака у неперевершеному джазовому аранжуванні, яке надасть композиціям нового життя та виразності.

Кращі музиканти України - “The Impressions Jazz Quintet”: Денніс Аду – труба; Микола Кістеньов – контрабас, Олександр Малишев – фортепіано, Ярослав Борис – барабани. А також талановитий соліст, чий тембр голосу і музична експресія додають унікальності кожному виступу – Павло Ільницький. Музиканти об’єднали свої зусилля, щоб створити неповторний джазовий досвід, який надовго залишиться у серцях слухачів.

Концерти у Львові на цих вихідних, фото-3

Ви зможете почути найвідоміші хіти легенди світової рок-сцени - “Shape of My Heart”, “Fields of Gold”, “Desert Rose”, “Englishman In New York” в новому світлі і заразом насолодитися неповторною атмосферою Митрополичої гори, з якої відкривається дивовижний краєвид на місто.

Концерти у Львові на цих вихідних, фото-4
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#львів #концерти #орган #бах #свічки #позитив #джаз #стінг
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,78
40,84
EUR
43,86
43,90
PLN
10,12
10,15
Оголошення
live comments feed...