• Головна
  • У Львові освітлюють пішохідні переходи
16:40, 25 червня
Надійне джерело

У Львові освітлюють пішохідні переходи

У Львові освітлюють пішохідні переходи

Комунальники Сихова освітлюють пішохідні переходи. Загалом у цьому районі мають облаштувати освітлення над 22 “зебрами”. Станом на зараз закінчено роботи на 15.

Як повідомили у департаменті житлового господарства та інфраструктури ЛМР, після завершення робіт на Сихові аналогічні роботи планують розпочати у Личаківському районі міста.

Зокрема, підрядна організація ТзОВ «СМЕО» завершила роботи на вул. Кавалерідзе – вул. Коломийська, вул. Садибна – вул. Кавалерідзе, вул. Сихівська, 3, вул. Монастирського, 1-2а, вул. Монастирського, 3а, вул. Довженка, 16 (СШ №96), вул. Довженка – пр. Червоної Калини та ін.

«Відсутність належного освітлення на пішохідних переходах значно збільшує ризик аварій, особливо у вечірній та нічний час, тому освітлення є дуже важливим», - пояснюють у департаменті житлового господарства та інфраструктури міста.

Після проведення тендеру роботи планують продовжити у Личаківському районі. Попередньо там хочуть освітити ще 22 пішохідні переходи за такими адресами: вул. Левицького, 26, вул. Руфа, 52 (колишня Некрасова), вул. Личаківська, 70, вул. Зелена, 60, вул. Богданівська, 11, вул. Туган-Барановського, 5-6, вул. Туган-Барановського, 26, вул. Кониського, 1, вул. Дорога Кривчицька, 8, вул. Вахнянина, 27 та ін.

У департаменті житлового господарства та інфраструктури закликають мешканців у час доволі частих відімкнень електроенергії обов'язково мати на собі чи на сумках-портфелях світловідбиваючі елементи - адже це безпека як для пішоходів, так і для водіїв.

Читайте також: У Львові збудують комунальний ринок

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#львів #сихів #переходи #освітлення
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,87
40,95
EUR
44,10
44,20
PLN
10,20
10,25
Оголошення
live comments feed...