• Головна
  • На Львівщині начальниця відділення поштового зв’язку привласнила понад 120 тисяч гривень
16:04, 13 червня

На Львівщині начальниця відділення поштового зв’язку привласнила понад 120 тисяч гривень

На Львівщині начальниця відділення поштового зв’язку привласнила понад 120 тисяч гривень

47-річна мешканка одного з сіл Золочівського району, начальниця відділення поштового зв’язку, привласнила кошти більше ніж 30 громадян на загальну суму понад 120 тисяч гривень.

Зловмисниця отримувала від листонош грошові кошти, які ті отримували готівкою від мешканців села в якості оплати за комунальні послуги, електроенергію, газопостачання та інші послуги, повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області

Однак, отримані готівкові кошти начальниця не оприбутковувала в касу, а привласнювала і в подальшому витрачала на власні потреби.

Поліцейські задокументували більше тридцяти подібних випадків, внаслідок чого громадянам було завдано матеріальної шкоди на загальну суму більше 120 тисяч гривень.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні, відкритому за ч.4 ст.191 (Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) Кримінального кодексу України, завершене. Обвинувальний акт скерований на розгляд суду.

Максимальне покарання, передбачене санкцією статті - позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Читайте також: На Львівщині будуть судити водія, який спробував переправити за кордон ухилянта під сидінням свого мікроавтобуса

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львівщина #шахрайка #гроші #поліція
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,52
41,58
EUR
46,02
46,10
PLN
10,70
10,74
Оголошення
live comments feed...