• Головна
  • За минулу добу на фронті сталося 67 бойових зіткнень
09:00, 9 червня
Надійне джерело

За минулу добу на фронті сталося 67 бойових зіткнень

За минулу добу на фронті сталося 67 бойових зіткнень

За минулу добу на фронті сталося 67 бойових зіткнень. Сили оборони України пригнічують тиск та дають відступ противнику.

Про це йдеться в оперативній інформації Генштаба ЗСУ станом на 20.00 8 червня.

Половина всіх боєзіткнень відбувалася на Покровському та Курахівському напрямках. На Куп'янському напрямку наші воїни загалом відбили сім атак загарбників. Під Сіньківкою один бій. Авіаудари російські терористи завдали по районах населених пунктів Степова Новоселівка та Куп'янськ — скинули чотири керовані авіабомби. Крім того, російські терористи обстріляли Новоєгорівку.

Противник уже зробив 27 спроб прорвати нашу оборону. 19 нападів завершено. На час передачі інформації продовжувалися бойові зіткнення в районах Новоолександрівки, Новопокровського та Новоселівки Першої.

Підтверджені втрати противника на напряку: незворотні 134 особи, ще 175 російських окупантів поранено. Знищено чотири артсистеми та чотири автомобілі. Пошкоджено танк, міномет та сім ворожих автомобілів.

На Курахівському напрямку в районі Красногорівки та Георгіївки українські військові відбивали п'ять атак супротивника. Загалом росіяни зробили 10 спроб просунутися вперед. За той час вони втратили 30 людей убитими та пораненими. Інформація уточнюється. Також наші воїни знищили ворожу гармату, дві машини, танк, інженерну машину огорожі та дві одиниці ББМ.

На Времіївському напрямку ворог намагався покращити тактичне становище у Старомайорському районі. Невдало. Завдав авіаудар чотирма кабамами у районі Єлизаветівки.

На інших напрямках – особливих змін немає.

Читайте також: У пунктах пропуску на Львівщині двоє українців хотіли підкупити прикордонників

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#україна #війна #генштаб #зсу #зведення #фронт
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Спецтема
Україна дає відсіч російській навалі, яка почалася 24 лютого 2022 року. Росіяни обстрілюють міста, гинуть мирні жителі. ЗСУ дає гідну відповідь терористам рф.

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,47
41,51
EUR
46,32
46,38
PLN
10,85
10,88
Оголошення
live comments feed...