• Головна
  • У Львові судитимуть зловмисника, обвинуваченого у грабежі
14:15, 3 червня
Надійне джерело

У Львові судитимуть зловмисника, обвинуваченого у грабежі

У Львові судитимуть зловмисника, обвинуваченого у грабежі

За скоєне 30-річному жителю Львова, який раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності, загрожує покарання – позбавлення волі на строк до десяти років.

Як повідомляє поліція Львівської області, 15 листопада близько 13:00 зловмисник зайшов в один з магазинів на вулиці Липинського у Львові, взяв товар та втік, не розрахувавшись на касі. Працівники магазину намагались затримати «покупця», проте їм це не вдалось. Тоді вони зателефонували на оперативну лінію 102.

Підозрюваного, 30-річного жителя Львова, який раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за спричинення тілесних ушкоджень, затримали дільничний офіцер поліції спільно з оперативниками кримінальної поліції та слідчими територіального підрозділу поліції.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні, відкритому за ч. 4 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України, завершене. Обвинувальний акт скерований на розгляд суду. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

Правоохоронці вкотре нагадують, що в умовах воєнного стану за скоєння крадіжки, грабежу, розбою, вимагання, а також за привласнення, розтрату майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем, передбачені максимальні покарання.

Читайте також: Львів’янку засудили за недогляд, через який дитина втопилась у ставку

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#львів #грабіж #магазин #липинського #суд
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,33
41,37
EUR
45,80
45,83
PLN
10,68
10,70
Оголошення
live comments feed...