• Головна
  • У Брюховичах планують збудувати готелі з приміщеннями термального та соляного лікування
15:57, 29 травня

У Брюховичах планують збудувати готелі з приміщеннями термального та соляного лікування

У Брюховичах планують збудувати готелі з приміщеннями термального та соляного лікування

У відпочинково-оздоровчому комплексі на вулиці Лікарській, 8а, що у Брюховичах, планують збудувати готелі з приміщеннями термального та соляного лікування. Також тут буде спортзал.

Про це повідомив Антон Коломєйцев, головний архітектор Львова, під час засідання виконавчого комітету Львівської міської ради.

У Брюховичах планують збудувати готелі з приміщеннями термального та соляного лікування, фото-1

До департаменту архітектури та просторового розвитку надійшли заяви про будівництво відпочинково-оздоровчого комплексу з приміщеннями для тимчасового проживання та приміщеннями термального і соляного лікування та приміщеннями фізкультурного призначення на вул. Лікарській, 8а  у Брюховичах.

«Йдеться про комплекс, який розглядали нещодавно. Тут видавали містобудівні умови та обмеження на кілька об’єктів загального оздоровчого комплексу. Зараз йдеться про два об’єкти, які завершують зону ближче до вул. Лікарської. А в наступних етапах буде розвиватися зона в тильній частині», - розповів Антон Коломєйцев. 

У Брюховичах планують збудувати готелі з приміщеннями термального та соляного лікування, фото-2

Нагадаємо, раніше в міській раді наголосили на важливості збереження зелених насаджень на території відпочинково-оздоровчого комплексу та використання ділянки за її цільовим призначенням - для відпочинку та рекреації. 

«Для нас принципово, щоб реалізація проєкту відповідала задекларованим намірам про те, що там буде відпочинковий та оздоровчий комплекс. Саме таке призначення території Брюховичів ми бачимо пріоритетним. Важливо, щоб ці наміри не розходились із практичним втіленням. Позиція Львівської міської ради полягає в тому, що Брюховичі – це рекреаційна зона для влаштування різного роду відпочинкових комплексів, і це наш пріоритет», – зазначив Любомир Зубач заступник міського голови Львова з містобудування. 

Читайте також: У Львові відкриють ЕтноЦентр музею народної архітектури та побуту: стало відомо, як він буде виглядати



Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Брюховичи #готелі
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,52
41,58
EUR
46,02
46,10
PLN
10,70
10,74
Оголошення
live comments feed...