• Головна
  • Розповсюджували «канабіс»: у Львові затримали наркоділків, - ФОТО
15:31, 2 травня
Надійне джерело

Розповсюджували «канабіс»: у Львові затримали наркоділків, - ФОТО

Розповсюджували «канабіс»: у Львові затримали наркоділків, - ФОТО

 До складу злочинної групи входило двоє львів’ян віком 31 та 29 років. Вони організували незаконне зберігання, фасування та збут наркотичної речовини «канабіс», використовуючи мережу Інтернет та роблячи «закладки» на території Львова.

Встановлено, що затримані створили в одному з месенджерів у мережі Інтернет кілька каналів, за допомогою яких рекламували свої «послуги» та реалізовували наркотичні речовини, зокрема «канабіс». Окрім того, вони робили так звані «закладки». Гроші за товар «клієнти» переказували на банківські рахунки та на криптогаманці зловмисників, повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

Обидвох учасників групи правоохоронці затримали в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України 1 травня. Молодшого – у Городку, після реалізації чергової партії «канабісу», а старшого – у Львові під час здійснення «закладки». У них були вилучені згортки з, відповідно 18 та 13 грамами речовини, схожої на наркотичний засіб «канабіс».

Окрім того, під час санкціонованих обшуків правоохоронці виявили та вилучили: 27 готових «закладок», зіп-пакети та згортки із вмістом наркотичного засобу «канабіс» різних видів та сортів, загальною масою більше 3 кілограмів, обладнання для вирощування рослин коноплі, засоби для фасування, електронні ваги та інші речові докази.

Усе вилучене було скеровано на дослідження у Львівський науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС України. Вартість вилучених наркотичних засобів за цінами «чорного ринку» складає понад 1 мільйон 600 тисяч гривень. Також правоохоронці припинили діяльність каналів розповсюдження заборонених речовин у мережі Інтернет, якими користувались затримані.

Зловмисникам повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.2 ст.307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України та обрані запобіжні заходи. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті - позбавлення волі на строк до десяти років з конфіскацією майна.

Досудове розслідування триває.

Читайте також: Вкрали два мільйони на ремонті стадіону: на Львівщині будуть судити групу зловмисників

і

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #наркотики #поліція
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,90
39,98
EUR
43,21
43,27
PLN
10,05
10,10
Оголошення
live comments feed...