• Головна
  • У Львові триває Ярмарок молодіжного підприємництва
16:02, 28 квітня
Надійне джерело

У Львові триває Ярмарок молодіжного підприємництва

У Львові триває Ярмарок молодіжного підприємництва

Сьогодні, 28 квітня, у Львові у Стрийському парку (вул.У.Самчука, 14) проводять Ярмарок молодіжного підприємництва Junior EXPO-2024.

Тут учні 42 навчальних компаній з 32 професійно-технічних, фахових вищих та передвищих закладів освіти Львівської та Дніпропетровської областей продають власні вироби та проводять майстер-класи. Ярмарок триватиме до 18.00, вхід – безкоштовний. Про це повідомили у ЛМР.

На ярмарку представлені товари і послуги 5 категорій – вишукані кулінарні творіння; вишукані вироби ручної роботи та декор; digital-інновації для всіх; безпека та турбота про довкілля; дитячі товари та послуги.

Також, учасники Junior EXPO-2024 підготували для львів’ян та гостей міста такі авторські майстер-класи: «Декорування пасок власноруч, «Сервірування столу до Великодня», «Feel touch» - тестування комп’ютерної мишки, створеної для людей з інвалідністю, «Не гальмуй давай фарбуй!», «Моті» - приготування десерту моті, «Головоломка-орігамі», «Малюнки на обличчі»  та «Розпис пряників на великодню тематику».⠀

Читайте також: Сьогодні у Львові відбудеться спільна молитва

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#ярмарок_молодіжного_підприємства #ярмарок_львів
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,95
40,03
EUR
43,12
43,18
PLN
9,97
10,02
Оголошення
live comments feed...