• Головна
  • У Львівському обласному онкоцентрі новий гендиректор
13:43, 27 квітня
Надійне джерело

У Львівському обласному онкоцентрі новий гендиректор

У Львівському обласному онкоцентрі новий гендиректор

Вчора відбулося засідання конкурсної комісії з обрання генерального директора Львівського онкологічного регіонального лікувально-діагностичний центру. Комісія рекомендувала призначити на цю посаду Олега Дуду та укласти з ним контракт терміном на 5 років.

Про це повідомляє Львівська обласна рада.

Олег Дуда представив комісії свою програму розвитку медичної установи та окреслив основні завдання, які він бачить у короткостроковій та довгостроковій перспективі.

Серед важливих ініціатив – розбудова інфраструктури лікарні, довколишньої території, придбання сучасного обладнання, інноваційність, покращення матеріально-технічної бази, підвищення кваліфікації та розвиток медичного персоналу, наукова діяльність та пацієнтоорієнтованість.

«Ми хочемо стати лідером у сфері онкологічної допомоги. У нас одні з кращих фахівців, методик діагностики та лікування та найголовніше - ми прагнемо достукатися до людей займатися профілактикою та робити обстеження, щоб хворобу попередити, а не лікувати у занедбаному стані. Для цього ми налагоджуємо комунікацію щодо обізнаності про онкозахворювання, інформуємо населення про заходи з попередження хвороби, розповідаємо про увесь спектр допомоги, які люди можуть отримати у нашій медичній установі», – розповів Олег Дуда під час своєї презентації.

Олег Дуда закінчив ЛНМУ ім. Данила Галицького та отримав спеціальність хірургія. Навчався у Львівському регіональному інституті державного управління «Академії державного управління при Президентові України».

У листопаді 2023 року призначений в. о. генерального директора КНП ЛОР «Львівський онкологічний регіональний лікувально-діагностичний центр», до того працював заступником генерального директора з хірургічної роботи.

Олег Дуда активно займається також громадською діяльністю. З 2017 по 2021 – голова Українського лікарського товариства у Львові, член Головної Управи УЛТ у Львові. Також є головою Регіональної ради відзнаки «Орден Святого Пантелеймона».

З 2019 – голова комісії охорони здоров‘я Громадської ради при Львівській обласній державній адміністрації.

У 2020 став депутатом Львівської обласної ради, обраний головою фракції «Європейська Солідарність». Є членом постійної депутатської комісії охорони здоров’я та материнства Львівської обласної ради.

Читайте також: У Львівському “Охматдиті” врятували 10-річного хлопчика з рідкісним захворюванням черевної порожнини

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#львів #онкоцентр #гендиректор #дуда #комісія #презентація
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,89
39,95
EUR
42,93
43,00
PLN
9,87
9,97
Оголошення
live comments feed...