• Головна
  • 9 ЦНАПів Львівщини отримали мобільні валізи
14:43, 19 квітня
Надійне джерело

9 ЦНАПів Львівщини отримали мобільні валізи

9 ЦНАПів Львівщини отримали мобільні валізи

Мобільна валіза — це комплект сучасної портативної техніки, що дозволяє створити віддалене робоче місце адміністратора ЦНАП.

9 ЦНАПів Львівщини отримали мобільні валізи.

Мобільна валіза — це комплект сучасної портативної техніки, що дозволяє створити віддалене робоче місце адміністратора ЦНАП та надавати адміністративні послуги на виїзді.

9 ЦНАПів Львівщини отримали мобільні валізи, фото-1

Мобільні валізи сьогодні передали у 9 ЦНАПів, а саме: у Рава-Руську, Яворівську, Жовківську, Перемишлянську, Розвадівську, Сколівську, Великолюбінську, Кам'янка-Бузьку, Журавненську територіальні громади.

Начальник управління з питань цифрового розвитку Львівської ОВА, Максим Столярчук зазначив, що незважаючи на виклики сьогодення, у Львівській області активно розвивається мережа центрів надання адміністративних послуг з метою наближення послуг до мешканців. Загалом на Львівщині функціонує 582 місця надання адміністративних послуг з яких 72 центри надання адміністративних послуг (далі ЦНАП), 16 територіальних підрозділи ЦНАП, 493 віддалених робочих місця адміністратора ЦНАП та 1 мобільний ЦНАП.

Наявність обширної мережі місць надання адміністративних послуг створює значні переваги мешканцям Львівщини у використанні якісного державного сервісу. Проте, є категорії жителів, які з різних життєвих обставин не мають можливості фізично відвідати ЦНАП, але потребують надання цих послуг безпосередньо у місцях їх проживання, перебування, особливо, військові під час проходження реабілітації та лікування.

«Сьогодні ми розпочинаємо нову історію в сфері надання адміністративних послуг на Львівщині через використання мобільних валіз, що дозволить сервісу бути ще ближчими для людей. Це буде новим досвідом для територіальних громад, тому для них вкрай важливо навчитись використовувати цей інструмент максимально ефективно аби допомогти мешканцям, отримати всі необхідні послуги швидко, зручно, а головне самостійно», – зазначив Максим Столярчук.

Читайте також: Виготовляла довідки ухилянтам: у Львові затримали керівницю однієї з лікарень

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#цнапи_львівщини #мобільні_валізи #цнапи_львів
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,33
41,37
EUR
45,80
45,83
PLN
10,68
10,70
Оголошення
live comments feed...