• Головна
  • БЕБ на Львівщині відшкодували близько 4,5 млн грн податку державі
15:07, 1 квітня
Надійне джерело

БЕБ на Львівщині відшкодували близько 4,5 млн грн податку державі

БЕБ на Львівщині відшкодували близько 4,5 млн грн податку державі

БЕБ на Львівщині забезпечило відшкодування 4,5 млн грн завданих державі збитків

Детективи Територіального управління Бюро економічної безпеки у Львівській області забезпечили надходження до державного бюджету податків у розмірі понад 4,5 млн грн. Про це повідомили у пресслужбі відомства.

Слідством встановлено, що директор одного із підприємств, відповідальний за ведення податкового обліку, впродовж 2023 року подавав податкову звітність з неправдивими відомостями щодо прибутків компанії. 

Підприємство займалося роздрібною торгівлею мереж побутової та електронної техніки. У фінансово-господарських документах до складу витрат керівник включав не собівартість реалізованих товарів, а вартість товарів з націнкою. Також він відобразив безтоварні операції, які фактично не відбувались. Таким чином витрати товариства завищувались. В результаті компанія ухилилась від сплати понад 4,5 млн грн податків. 

Під час проведення досудового розслідування директор товариства визнав свою вину. Наразі детективи Теруправління забезпечили відшкодування державі завданих компанією збитків у повному обсязі. Посадовій особі підприємства повідомлено про підозру ч.1 212 Кримінального кодексу України «Ухилення від сплати податків, зборів (обов'язкових платежів)».

Читайте також: У Львівській міськраді ліквідували управління ІТ

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#беб_на_львівщині #податка #відшкодування #.новини_львівщини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,44
41,49
EUR
45,43
45,48
PLN
10,57
10,60
Оголошення
live comments feed...