• Головна
  • Перше ТМО Львова збудує власне фармацевтичне виробництво
17:07, 28 березня
Надійне джерело

Перше ТМО Львова збудує власне фармацевтичне виробництво

Перше ТМО Львова збудує власне фармацевтичне виробництво

У четвер, 28 березня, під час пленарного засідання сесії Львівської міськради депутати підтримали ухвалу про надання Першому ТМО Львова дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у районі вул. Миколайчука. Це рішення підтримали 44 депутати.

Про це повідомляє видання zaxid.net.

В документі ідеться про те, що Багатопрофільна клінічна лікарня інтенсивних методів лікування та швидкої медичної допомоги (Перше ТМО) хоче збудувати на цій ділянці власне фармацевтичне виробництво. У лікарні переконані, що це підвищить якість медичних послуг, що тут надають.

Ділянка, про яку йдеться, має площу приблизно 0,5 га. Вона не перебуває ані у власності, ані у користуванні будь-кого. Об’єктів нерухомості на ній також немає. Її планують перевести у землі промисловості, транспорту, електронних комунікацій, енергетики, оборони та іншого призначення та надати лікарні у постійне користування. Згідно з планом зонування Шевченківського району, тут можуть бути розміщені підприємства та споруди з IV-V класом шкідливості із захисною зоною 50-100 метрів.

Окрім того, Першому ТМО виділять земельну ділянку площею близько 0,15 га на вул. Навроцького, 23. Тут планують збудувати Центр ментального здоров’я лікарні Святого Луки (колишня 8-ма лікарня).

Читайте також: У Львові на меморіалі Євгену Коновальцю таки буде його зображення

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#перше_тмо #фармацевтичне_відділення #новини_львова
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,75
39,84
EUR
42,78
42,84
PLN
9,84
9,89
Оголошення
live comments feed...