• Головна
  • Як ветеранам у Львові отримати 300 тис. грн на розвиток бізнесу
16:40, 4 лютого

Як ветеранам у Львові отримати 300 тис. грн на розвиток бізнесу

Як ветеранам у Львові отримати 300 тис. грн на розвиток бізнесу

У Львівській міській раді відбулись одноденні навчання для ветеранів, ветеранок, їхніх чоловіків та дружин.

30 учасників, серед яких чинні та колишні військовослужбовці та їхні дружини, дізнались детальніше, як отримати фінансову підтримку від міста. Учасників закликають подавати заявки на конкурс щодо отримання ветеранського ваучера, який зараз проходить. Зареєструватись можна до 1 березня 2024 року.

Загалом у Львівській міській раді є 12 ваучерів для підтримки підприємців громади. Серед них і ваучер для ветеранів/ветеранок, їхніх дружин/чоловіків – до 300 тисяч гривень на започаткування чи розвиток власного бізнесу.

«Щоб допомогти охочим взяти участь у конкурсі на отримання ветеранського ваучера ми провели навчання. Воно отримало неабиякий відгук серед ветеранів та їхніх родин. Під час навчання ми презентували бізнес-ваучер для ветеранів, розказали як подати заявку на участь у конкурсі, на що можна витратити кошти, які є можливості та умови участі», – розповіла Юлія Трохимчук, заступниця начальника відділу ділових індустрій управління економіки Львівської міськради.

Минулоріч місто вже видало 30 ваучерів як для ветеранів, так і для їхніх дружин. Тож цього року продовжили підтримку ветеранів та їхніх сімей.

Нагадаємо, у Львівській міськраді оголосили конкурс ваучерної підтримки бізнесу ветеранів, ветеранок та їх дружин чи чоловіків. Подати заявку можна до 1 березня 2024 року.

Читайте також: У Львові перейменують вулицю Карпінського

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#ветерани_львів #гроші_ветеранам_львів
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,52
41,58
EUR
46,02
46,10
PLN
10,70
10,74
Оголошення
live comments feed...