• Головна
  • Завтра Львів прощатиметься з Героями, - ФОТО
18:03, 24 жовтня 2023 р.
Надійне джерело

Завтра Львів прощатиметься з Героями, - ФОТО

Завтра Львів прощатиметься з Героями, - ФОТО

У середу, 25 жовтня, Львів попрощається з військовослужбовцями Назарієм Кравчуком та Антоном Краєвським, які загинули від рук російських окупантів, захищаючи Україну.

Мерія закликає львів’ян та гостей міста долучитись до міської церемонії прощання та утриматися в цей час від проведення розважальних заходів та святкувань.

Чин похорону військовослужбовців розпочнеться об 11:00 у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла, об 11:30 відбудеться міська церемонія прощання на площі Ринок. Поховають воїнів на Личаківському кладовищі.

Назарій Кравчук

(25.03.1997-14.10.2023). Львів’янин.

Навчався у Середній загальноосвітній школі №99 та Середній загальноосвітній школі №54 міста Львова. Згодом вступив до Державного навчального закладу «Львівське вище професійне училище торгівлі та сфери послуг».

Після завершення навчання працював у Товаристві з обмеженою відповідальністю «Профіцентр Квітка». У вільний час захоплювався автомобілями, також займався образотворчим мистецтвом. Був винятково добросовісною і справедливою людиною, обожнював дітей.

Із початком повномасштабного вторгнення став на захист Батьківщини від російських окупантів до лав 68-ї окремої єгерської бригади імені Олекси Довбуша оперативного командування «Захід» Сухопутних військ Збройних Сил України. Після проходження навчань виконував бойові завдання на території Харківської та Луганської областей.

У Назарія Кравчука залишилися бабуся, батьки, брат із дружиною, племінник, хрещений син, тітка, хрещені батьки і багато друзів.

Антон Краєвський

(06.09.1969-16.10.2023). Львівʼянин.

Здобув загальну середню освіту у місцевій школі, згодом вступив до професійно-технічного училища у Львові.

У 1987 році вступив на військову службу на посаду стрільця до військової частини 3426. Після проходження служби займався приватним підприємництвом у сфері перевезень. Був винятково професійним водієм, захоплювався радіотехнікою, займався ремонтом приймачів. Попри те, що не мав власної сімʼї, опікувався і допомагав дітям-сиротам.

Із початком повномасштабного вторгнення російської федерації став на захист Батьківщини від російських окупантів. Після проходження навчань за кордоном виконував бойові завдання на південному напрямку у складі 87-го окремого аеромобільного батальйону 80-ї окремої десантно-штурмової бригади Десантно-штурмових військ Збройних Сил України.

У Антона Краєвського залишилися зведений брат із родиною, кума і хрещена донька з сімʼєю.

Читайте також: Львівські школярі два дні вчилися військовій справі у Карпатах, - ФОТО.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#прощання_з_героями #львів_прощання_з_героями #новини_львів #львів_попрощається_з_героями #новини_Львова
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Спецтема
Україна дає відсіч російській навалі, яка почалася 24 лютого 2022 року. Росіяни обстрілюють міста, гинуть мирні жителі. ЗСУ дає гідну відповідь терористам рф.

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,52
41,58
EUR
46,02
46,10
PLN
10,70
10,74
Оголошення
live comments feed...