• Головна
  • Завтра Львів прощатиметься з Героєм, - ФОТО
17:22, 30 серпня 2023 р.
Надійне джерело

Завтра Львів прощатиметься з Героєм, - ФОТО

Завтра Львів прощатиметься з Героєм, - ФОТО

У четвер, 31 серпня, Львів попрощається з військовослужбовцем Богданом Святошенком, який захищав Україну від російських окупантів.

Мерія закликає львів’ян та гостей міста долучитись до міської церемонії прощання та утриматися в цей час від проведення розважальних заходів та святкувань.

Чин похорону розпочнеться об 11:00 у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла, об 11:30 відбудеться міська церемонія прощання на площі Ринок. Поховають воїна на Личаківському кладовищі.

Богдан Святошенко

(22.02.1968-25.08.2023) Львів’янин.

Навчався у середній загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №78. Вищу освіту здобув у Львівському національному університеті імені Івана Франка.

Працював у Лабораторії хімічних технологій кафедри фізичної та колоїдної хімії хімічного факультету Львівського національного університету імені Івана Франка.

Активний учасник Помаранчевої революції. Впродовж різних періодів життя працював у Львівській філії іноземного підприємства «Кока-кола Беверіджиз Україна Лімітед», Акціонерному товаристві «Галичфарм», Товариствах з обмеженою відповідальністю «Будівельна компанія «Комфортбуд-1» та «БЕТОН ГРУП-1». Останнім місцем праці було Товариство з обмеженою відповідальністю «Меркурій-Центр».

Під час повномасштабного російського вторгнення боронив Україну у лавах військової частини А3719 Збройних Сил України на східному напрямку.

У Богдана Святошенка залишилися дружина, син, донька, мати, зять, невістка та внучка.

Читайте також: Оперативна інформація від Генштабу ЗСУ станом на ранок 30 серпня.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#прощання_з_героєм #львів_прощання_з_героєм #новини_львів #львів_попрощається_з_героєм #новини_Львова
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Спецтема
Україна дає відсіч російській навалі, яка почалася 24 лютого 2022 року. Росіяни обстрілюють міста, гинуть мирні жителі. ЗСУ дає гідну відповідь терористам рф.

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,47
41,52
EUR
45,72
45,80
PLN
10,61
10,65
Оголошення
live comments feed...