• Головна
  • Як відзначатимуть День молоді на Львівщині
10:12, 8 серпня 2023 р.
Надійне джерело

Як відзначатимуть День молоді на Львівщині

Як відзначатимуть День молоді на Львівщині

У суботу, 12 серпня, в Україні відзначатимуть День молоді. З нагоди свята управління молоді та спорту Львівської ОВА організовує Всеукраїнський молодіжний форум «Пазли Перемоги». 

Про це повідомляє пресслужба Львівьскої ОВА.

"Молодь Львівщини сьогодні робить багато для перемоги України. Цей форум – можливість обміркувати все, чого нам вдалось досягти завдяки спільним діям та поміркувати над тим, в яких сферах важливо надалі прикладати ще більше зусиль.  У формі реєстрацій ми вже бачимо імена десятків активних молодих лідерів з різних громад Львівщини, ідеї яких змінюють нашу країну на краще.  Ми запрошуємо також приєднуватись молодь з інших областей – обмінятись досвідом, поспілкуватись та знайти нові можливості для розвитку", – розповідає керівник управління молоді та спорту Львівської ОВА Роман Хім’як.  

У програмі форуму – панельні дискусії щодо актуальних тем, які стосуються молодіжної політики та соціального розвитку, можливості для створення нових контактів та знайомств з молодими лідерами з інших регіонів України та неформальне спілкування, що допоможе відпочити і зарядитись позитивною енергією.

Зареєструватись можна за посиланням. Оскільки кількість місць з міркувань безпеки обмежена, організатори рекомендують не зволікати з реєстрацією. 

Читайте також: Ринок праці на Львівщині у серпні: вакансій вдвічі більше, ніж безробітних

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#день_молоді_на_львівщині #день_молоді_львівщина
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,33
41,37
EUR
45,80
45,83
PLN
10,68
10,70
Оголошення
live comments feed...