• Головна
  • Завтра Львів прощається з Героєм "Бандерою", - ФОТО
17:18, 6 червня 2023 р.
Надійне джерело

Завтра Львів прощається з Героєм "Бандерою", - ФОТО

Завтра Львів прощається з Героєм "Бандерою", - ФОТО

У середу, 7 червня, Львів попрощається з Героєм Русланом Левком, який загинув, захищаючи Україну від російських окупантів.

Мерія закликає львів’ян та гостей міста долучитись до міської церемонії прощання та утриматися в цей час від проведення розважальних заходів та святкувань.

Чин похорону розпочнеться об 11:00 у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла, об 11:30 відбудеться міська церемонія прощання на площі Ринок. Поховають Героя на Личаківському кладовищі.

Маршрут похоронної процесії: Гарнізонний храм свв. апп. Петра і Павла УГКЦ (вул. Театральна, 11) – пл. Катедральна – пл. Ринок (міська церемонія прощання) – вул. Руська – вул. Підвальна – вул. Винниченка – пл. Соборна – вул. Пекарська – вул. Шімзерів – вул. Мечникова – Личаківський цвинтар.

Руслан Левко («Бандера»)

(12.09.1989-01.06.2022) Уродженець міста Стрий Львівської області.

Навчався у Стрийській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №8 Стрийської міської ради Львівської області. У 2018 році вступив до Відокремленого структурного підрозділу «Стрийський фаховий коледж Львівського національного університету природокористування». Протягом 2008-2013 років працював у Чехії.

Учасник Революції Гідності. Із початком військової агресії росії вступив до НГУ, проходив службу у лавах батальйону оперативного призначення імені Героя України генерал-майора Сергія Кульчицького Північного оперативно-територіального об’єднання Національної гвардії України. Неодноразово виконував бойові завдання у зоні проведення антитерористичної операції/операції Об’єднаних сил.

За особистий героїзм був нагороджений численними відзнаками, зокрема, відзнакою Президента України «За участь в антитерористичній операції», медаллю «За оборону гори Карачун», відзнаками Верховної Ради України, Національної гвардії України та Міністерства внутрішніх справ. Постійно вдосконалював свої навички ведення бою.

Після початку повномасштабного вторгнення виконував завдання у столиці та на території Київської області, згодом боровся із окупантами на східному напрямку.

У Руслана Левка залишилися батьки, дружина та двоє дітей.

Читайте також: Оперативна інформація щодо російського вторгнення станом на шосте червня.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#прощання_з_героєм #львів_прощання_з_героєм #новини_львів #львів_попрощається_з_героєм #новини_Львова
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Спецтема
Україна дає відсіч російській навалі, яка почалася 24 лютого 2022 року. Росіяни обстрілюють міста, гинуть мирні жителі. ЗСУ дає гідну відповідь терористам рф.

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,47
41,52
EUR
45,72
45,80
PLN
10,61
10,65
Оголошення
live comments feed...