• Головна
  • Найбільш популярні різновиди комерційних сайтів
Новини компаній
17:33, 13 квітня 2023 р.

Найбільш популярні різновиди комерційних сайтів

Новини компаній

Які сайти приносять найбільший прибуток? Не є секретом, що комерційні – вони дозволяють грамотно презентувати та продавати продукт, забезпечувати конверсію, та моніторити інтереси цільової аудиторії. Тому запит щодо створення сайтів часто має на увазі розробку повнофункціонального інтернет-магазину. Чим цей формат відрізняється від інших?

Насамперед – найширшими можливостями у плані функціоналу, орієнтованими на продаж послуг, товарів. Обов'язковий пункт – наявність каталогу з грамотно складеними описами та фотографіями, відео. Також на сайті інтернет-магазину є віртуальний купівельний кошик, можливість здійснити банківську транзакцію, оплачуючи продукт. Головна мета створення інтернет-магазину – демонстрація товарів, спрощення процесу покупки, залучення клієнтів.

Найбільш популярні різновиди комерційних сайтів, фото-1

Чому серед сучасних покупців інтернет-магазини користуються популярністю? Подібні сайти надають:

  • можливість придбання товару в один клік;
  • розкішний перелік товарів та послуг;
  • цілодобовий доступ;
  • опції фільтрації, сортування, порівняння;
  • детальний розгляд переваг товару.

Розглянемо переваги інтернет-магазину: такий сайт забезпечує власнику:

  • безмежні можливості щодо поповнення асортименту;
  • великі охоплення;
  • відсутність витрат, пов'язаних із утриманням реального магазину.

Сайти послуг та корпоративні портали: особливості

Не менш популярними користуються сайти послуг, які є ідеальним рішенням для косметологів, юристів, педагогів – осіб, маючих приватну практику. Структура таких сайтів містить спеціальну форму для заявок потенційних клієнтів, повну контактну інформацію.

Якщо йдеться про просування послуг компанії, великі корпорації, потрібно створити корпоративний сайт. Він відрізняється ускладненим дизайном, наявністю вражаючої кількості інформації, широкими можливостями щодо функціоналу. Все перераховане дозволяє якнайкраще описати характеристики фірми, вказати на безперечні плюси співробітництва та вибору продукту компанії. З цією метою впроваджуються інструменти, що дозволяють підібрати товар: віртуальний калькулятор, комунікаційні інструменти для забезпечення спілкування з клієнтами та усередині корпорації.

Перший крок до популяризації такого сайту – робота над юзабіліті, структуризацією та дизайном. Не менш важливо заповнити сторінки якісними текстами, проводити регулярне оновлення інформації. На створенні корпоративного сайту не завершується робота з просування. Його можна постійно вдосконалювати, доповнювати, перетворюючи на портал.

Створення комерційних сайтів – процес трудомісткий і незрозумілий для новачка, тому рекомендуємо звернутися до професіоналів. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,52
41,58
EUR
46,02
46,10
PLN
10,70
10,74
Оголошення
live comments feed...