• Головна
  • У центрі Львова розмістили пусті автобуси у пам'ять про вбитих росіянами 243 дітей, - ФОТО
15:11, 1 червня 2022 р.
Надійне джерело

У центрі Львова розмістили пусті автобуси у пам'ять про вбитих росіянами 243 дітей, - ФОТО

За час повномасштабної війни російські окупанти вбили 243 українські дитини.

1 червня, у Міжнародний день захисту дітей, у Львові площі Ринок провели соціальну акцію "Екскурсія Львовом, яка ніколи не відбудеться", мета якої показати масштаби вбивст російською армією українських дітей за 98 днів війни. Про це повідомили у пресслужбі Львівської міськради

У супроводі поліцейських машин проїхала колона із восьми шкільних автобусів. У цих автобусах могли поміститися 243 дитини, але через напад росії на Україну ці автобуси - порожні. Саме таку кількість дітей вбили російські солдати та їхні бомби за час повномасштабного вторгнення. 

"Порожні сидіння в шкільних автобусах на площі Ринок - символ кожної вбитої дитини, котра мала свої мрії, але вони більше ніколи не стануть реальністю. Усі ці діти зараз могли б приїхати на екскурсію у Львів зі своїми наплічниками та улюбленими іграшками, гуляти вулицями старого міста та пізнавати його історію, але... Порушені всі права дітей - це та страшна ціна війни, яку сплачує сьогодні Україна", - зазначили організатори акції.

Цією акцією намагаються донести до світу, що повинна бути максимальна блокада співпраці з росією, будь-яких економічних контактів з нею. росія сьогодні - це країна-терорист, яка здійснює геноцид українських дітей, українського народу.

Читайте також: У Львові на благодійному аукціоні продаватимуть бойові трофеї ЗСУ

Фото на головній: Романа Каймана

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #війна #Львівщина #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Спецтема
Україна дає відсіч російській навалі, яка почалася 24 лютого 2022 року. Росіяни обстрілюють міста, гинуть мирні жителі. ЗСУ дає гідну відповідь терористам рф.

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,45
41,50
EUR
46,30
46,37
PLN
10,85
10,88
Оголошення
live comments feed...