• Головна
  • росію треба ізолювати на наступних 50 років, - мер Львова
14:37, 16 квітня 2022 р.
Надійне джерело

росію треба ізолювати на наступних 50 років, - мер Львова

Мер Львова звертається до іноземних політиків, мерів, журналістів із тим, що росіяни мають бути ізольовані від світу. 

16 квітня міський голова Львова Андрій Садовий зазначив, що за те зло, яке чинить росія в Україні, росіяни мають бути ізольовані від світу на наступні 50 років. Із таким меседжем він звертається до іноземних політиків, мерів, журналістів. Про це зазначили у пресслужбі Львівської міськради

"росію треба ізолювати на наступних 50 років. Якщо людина десь у світі показує паспорт громадянина росії, її не мають поселяти в готель, приймати на навчання, продавати квитки на літак чи потяг. Це має бути тотальна ізоляція. 50 років ця країна має бути ізольована. По іншому те зло, яке вони творять, не лікується. Це той меседж, який я постійно передаю всім іноземним політикам, мерам, журналістам. Я думаю, так і буде", - заявив Андрій Садовий.

Міська влада через українські офіси продовжує працювати над тим, щоб іноземні компанії, які ще не згорнули діяльність у росії, закривали там свій бізнес.

"Є цікава динаміка: ті компанії, які не вийшли з росії в перші тижні, зараз починають виходити. Я думаю, що впродовж наступних тижнів усі іноземні компанії, які працюють в росії, мають виходити. Ми проводимо дуже серйозну роз'яснювальну роботу з головними офісами цих компаній в межах України", - додав міський голова.

Читайте також: Мер Львова прокоментував перейменування вулиць з "російськими" назвами

Фото на головній умовне, автор: Роман Балук 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #війна #Львівщина #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Спецтема
Україна дає відсіч російській навалі, яка почалася 24 лютого 2022 року. Росіяни обстрілюють міста, гинуть мирні жителі. ЗСУ дає гідну відповідь терористам рф.

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,44
41,49
EUR
45,43
45,48
PLN
10,57
10,60
Оголошення
live comments feed...