• Головна
  • Максим Козицький розповів про пожежі на Львівщині та загрозу ракетного удару
11:19, 12 квітня 2022 р.
Надійне джерело

Максим Козицький розповів про пожежі на Львівщині та загрозу ракетного удару

Ситуація в Львівській області станом на ранок 12 квітня. 

Начальник Львівської ОВА Максим Козицький розповві про ситуацію в області станом на ранок 12 квітня. За його словами, сирена 11 квітня сповіщала мешканців області про загрозу ракетного удару.

“Попередження про небезпеку залишилось попередженням. Дякую за спокій нашим бійцям протиповітряної оборони”, – зазначив очільник області.

Також він вкотре розповів про пожежі сухостою на Львівщині. За минулу добу в області зафіксували 5 таких випадків. 

"Лише за вчора надзвичайники загасили 5 пожеж сухостою у Червоноградському, Львівському і Стрийському районах. За паління трави притягають до адміністративної та кримінальної відповідальності!", – зазначив Максим Козицький.

В області розселили ще 2115 людей з інших регіонів України. Від початку повномасштабної війни – понад 304 тисячі. З України через західний кордон за добу виїхали понад 35 тисяч людей. Повернулись – 24 тисячі наших громадян.

Кордон на всіх пунктах пропуску Львівщини перетнули 19650 осіб. Від початку повномасштабного вторгнення рф – понад 1 мільйон 558 тисяч.

Як внутрішньо переміщені особи в ЄІБД зареєструвалось понад 80 тисяч людей, які вимушено прибули у Львівську область через воєнні дії рф.

Окрім цього, поліція області опрацювала 1183 звернення щодо підозрілих осіб, автівок чи інших речей.

Читайте також: Як реєструвати ввезене з-за кордону авто в Україні

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#сирени_на_львівщині #загроза_ракетного_удару #палії_травми_на_львівщині #пожежі_на_львівщини #максим_козицький #новини_львівщини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Спецтема
Україна дає відсіч російській навалі, яка почалася 24 лютого 2022 року. Росіяни обстрілюють міста, гинуть мирні жителі. ЗСУ дає гідну відповідь терористам рф.

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,33
41,37
EUR
45,80
45,83
PLN
10,68
10,70
Оголошення
live comments feed...