• Головна
  • У Львові відбулася акція протесту проти роботи "Ашану" в росії, - ФОТО, ВІДЕО
16:02, 29 березня 2022 р.
Надійне джерело

У Львові відбулася акція протесту проти роботи "Ашану" в росії, - ФОТО, ВІДЕО

У Львові відбулася мирна акція протесту проти мережі супермаркетів "Ашан".

У вівторок, 29 березня, на проспекті Чорновола, у Львові відбулася акція протесту проти мережі супермаркетів "Ашан", які продовжують працювати на російському ринку. Компанія сплачує податки агресору, з якої держава фінансує закупівлю озброєння та утримує свою армію. Залишаючись на російському ринку, "Ашан" фінансує війну проти України.

Небайдужі львів'яни прийшли до супермаркету, що знаходиться на проспекті Чорновола з плакатами, та закликали бойкотувати Ашан, якщо компанія не йде з російського ринку. Кореспондентка 032.ua пропонує переглянути фото та відео з місця події.

У Львові відбулася мирна акція протесту проти мережі супермаркетів "Ашан"У Львові відбулася мирна акція протесту проти мережі супермаркетів "Ашан"У Львові відбулася мирна акція протесту проти мережі супермаркетів "Ашан"У Львові відбулася мирна акція протесту проти мережі супермаркетів "Ашан"У Львові відбулася мирна акція протесту проти мережі супермаркетів "Ашан"У Львові відбулася мирна акція протесту проти мережі супермаркетів "Ашан"У Львові відбулася мирна акція протесту проти мережі супермаркетів "Ашан"У Львові відбулася мирна акція протесту проти мережі супермаркетів "Ашан"У Львові відбулася мирна акція протесту проти мережі супермаркетів "Ашан"У Львові відбулася мирна акція протесту проти мережі супермаркетів "Ашан"У Львові відбулася мирна акція протесту проти мережі супермаркетів "Ашан"

Зазначимо, у Львові знаходяться три супермаркети "Ашан" -  на проспекті Чорновола, на вулиці Володимира Великого, а також у Сокільниках в торговому центрі "Кінг Кросс Леополіс".

Читайте також: Війна з росією може тривати до кінця літа, - Садовий

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#акція_протесту #ашан #ашан_львів #бойкот #фінансування_рф #супермаркет #новини_львова #новини_львів
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,44
41,49
EUR
45,43
45,48
PLN
10,57
10,60
Оголошення
live comments feed...