• Головна
  • На зимовий період у центрі Львова запрацювала ковзанка, - ВІДЕО, ФОТО
15:40, 8 грудня 2021 р.
Надійне джерело

На зимовий період у центрі Львова запрацювала ковзанка, - ВІДЕО, ФОТО

У центрі Львова запрацювала льодова ковзанка. 

Як повідомляє 032.ua, щороку перед різдвяними святами у центрі Львова встановлюють льодову ковзанку. Цьогоріч карантин не став на заваді традиційним розвагам містян та туристів. Журналістка сайту вирішила показати нашим читачам, як працює ковзанка та скільки коштує покататися у 2021 році. 

Ціни та графік у 2022 році

У будні дні година катання для дорослих кошту 100 грн, а для дітей - 90 грн. На вихідних ціна квитка для дорослих - 150 грн, для малечі - 110 грн. Ковзанка працює щодня з 10:00 до 21:00. 

Зауважимо, що льодова ковзанка працюватиме до 10 березня 2022 року. Її облаштуванням займаласяНауково-виробнича фірма "Відкриті комп’ютерні системи (ВІКОС)". Через пандемію вона функціонуватиме з дотриманням карантинних вимог. 

У центрі Львова встановили льодову ковзанкуУ центрі Львова встановили льодову ковзанкуУ центрі Львова встановили льодову ковзанкуУ центрі Львова встановили льодову ковзанкуУ центрі Львова встановили льодову ковзанкуУ центрі Львова встановили льодову ковзанкуУ центрі Львова встановили льодову ковзанкуУ центрі Львова встановили льодову ковзанкуУ центрі Львова встановили льодову ковзанку

Читайте також: Коли у Львові відкриють Різдвяний ярмарок та як він працюватиме

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#ковзанкальвів #ковзанкаульвові #депокататисянаковзанахльвів #новинильвів #ковзанкальвівцни #ковзанкауцентрільвова #новинильвів #новинильвова
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,52
41,58
EUR
46,02
46,10
PLN
10,70
10,74
Оголошення
live comments feed...